Ν.Ο.Χανίων | 33 Χανιωτάκια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τηςτης Θεσσαλονίκης

ν-ο-χανίων-33-χανιωτάκια-στο-πανελλήνιο-158054

nox_33Με σημαντικές ελλείψεις που αποδίδονται σε οικονομικούς λόγους, καθώς η διοργάνωση γίνεται στη Θεσσαλονίκη, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που  ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/7).

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη θα συμμετάσχει με αρκετά νέα παιδιά, ελπίζοντας στις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Σε σύνολο ανέρχονται στα 33 και στη διάθεσή του βρίσκονται 13 αγόρια και 20 κορίτσια.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ.: «Η ομάδα μας λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα με ελλείψεις, ειδικότερα στην κατηγορία των Ανδρών και οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουμε και εννοώ να μπορέσουμε να πλασαριστούμε ανάμεσα στις πρώτες θέσεις των Σωματείων όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο σχεδόν. Παρά τις απουσίες όμως, πιστεύουμε ότι οι αθλητές που θα πάρουν μέρος θα έχουν αξιόλογη παρουσία και αυτό θα έχει αντίκτυπο στη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στην διοργάνωση».

Αναλυτικά η αποστολή για τον χανιώτικο Όμιλο είναι η εξής:

Αγόρια: Ανδρεάδης, Κελαϊδής, Κούρτης, Παπαδόπουλος, Παπασταματάκης, Πιταροκοίλης, Ρινακάκης, Σαλεβουράκης, Σπανουδάκης, Φραδελάκης, Ψαρομίλιγκος, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής.

Κορίτσια: Βαρβέρη, Βαρδαλάκη, Βαρουξάκη, Βερυκάκη, Δημητριάδη, Δουλαβέρη, Καλαμαρίδη, Καλογεροπούλου, Κατερινάκη, Κότσαρη, Κρητικάκη, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Μποφίλη, Παπαγεωργίου, Ριτζάκη, Σαλεβουράκη, Σπυριδάκη, Φραγκιαδάκη, Ψαρουδάκη.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook