Ν. Μιχαλολιάκος: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι

ν-μιχαλολιάκος-αναλαμβάνουμε-την-πολ-286551

«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε. Αλλά η ποινική ευθύνη δεν υπάρχει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή”. Και σημείωσε: «Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κόμμα να κατηγορείται γιατί ένας οπαδός, ένας φίλος του κόμματος προέβη σε μία καταδικαστέα πράξη;».

Στο ερώτημα αν από τις εκλογές θα προκύψει νέα πολιτική γεωγραφία απάντησε: «Πιστεύω οπωσδήποτε ότι θα υποστεί φθορά ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό προκύπτει και από τις πολιτικές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί, κι αυτό είναι φυσικό. Αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε να στερήσει την πρώτη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως, πάλι, δείχνουν οι πολιτικές έρευνες. Η Ν.Δ. έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια υπό την ηγεσία του κ. Μεϊμαράκη, αλλά είναι νωπή η διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου την οποία στις προηγούμενες εκλογές απαξίωσε ο ελληνικός λαός και έφερε στη δεύτερη θέση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή πρόσθεσε: «Εχω τη γνώμη η οποία προκύπτει όχι μόνο από τις πολιτικές έρευνες, αλλά και από πολλά άλλα στοιχεία, την επαφή μου με τον λαό, τις διάφορες ομιλίες που έχω κάνει, ότι θα είναι στην τρίτη θέση».

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook