Ντόναλντ Τραμπ: «Ευχαριστώ τους Έλληνες που φιλοξενούν τις αμερικανικές δυνάμεις στη Σούδα»

ντόναλντ-τραμπ-ευχαριστώ-τους-έλλην-599988

Ως έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που κατάφερε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο χαρακτήρισε τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για μεγάλη τιμή που τον υποδέχτηκε στον Λευκό Οίκο «από την Ελλάδα, το λίκνο της Δημοκρατίας, της φιλοσοφίας και τόσων άλλων πραγμάτων».

«Η φιλία των ΗΠΑ με τους Έλληνες ήταν μακρά και ανθεκτική», τόνισε ο Τραμπ στις κοινές του δηλώσεις με τον κ. Τσίπρα μετά τη συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

«Η Ελλάδα και η Αμερική έχουν συνεργαστεί απέναντι σε κοινές προκλήσεις», συνέχισε ο αμερικανός πρόεδρος και έκανε λόγο για «καρποφόρα και εποικοδομητική συζήτηση σε θέματα άμυνας, ενέργειας, εμπορίου με τον έλληνα πρωθυπουργό.

«Ευχαριστώ και τους Έλληνες που φιλοξενούν τις αμερικανικές δυνάμεις στη Σούδα και να προσθέσω ότι η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες του ΝΑΤΟ που δίνουν 2% του ΑΕΠ τους για αμυντικές δαπάνες», σημείωσε ακόμη.

«Έχω επίσης ενημερωθεί ότι υπάρχει μια συμφωνία για την αναβάθμιση των ελληνικών F16 και αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και τις σχέσεις μας. Οι Aμερικανοί στέκονται δίπλα στους Έλληνες καθώς ανακάμπτουν από την οικονομική κρίση που χτύπησε τη χώρα τους. Ενθάρρυνα τον κύριο πρωθυπουργό να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και επιβεβαίωσα τη στήριξη μας για αξιόπιστη ανακούφιση από το χρέος».

Δείτε το βίντεο από την κοινή συνέντευξη τύπου

One thought on “Ντόναλντ Τραμπ: «Ευχαριστώ τους Έλληνες που φιλοξενούν τις αμερικανικές δυνάμεις στη Σούδα»

  1. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ….
    Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ……
    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΕΟΣ;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook