Ντολμαδάκια κέρασε ο Θεοδωράκης στον Φέρχοφσταντ … | Photos

ντολμαδάκια-κέρασε-ο-θεοδωράκης-στον-241236

theodorakis_ferhofΤην ελληνική – και μάλιστα την κρητική – κουζίνα έστω και σε… μεζεδάκια, δοκίμασε και ξετρελάθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός του Βελγίου Γκυ Φέρχοφστατ. Ο οικοδεσπότης του, Σταύρος Θεοδωράκης, προσέφερε μερικά παραδοσιακά πιάτα κατά την συνάντηση που είχε στα γραφεία του Ποταμιού, με τον επικεφαλής της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη.

theodorakis_ferh2

Το «μενού» ήταν απλό και λιτό: Ντολμαδάκια από αμπελόφυλλο, φέτα με κάπαρη, καλτσούνια, ελιές μαύρες και πράσινες και ντομάτα καθώς και φρέσκο ψωμί.

theodorakis_ferh3

Αφού απόλαυσαν το παραδοσιακό γεύμα, οι δύο άνδρες συζήτησαν και έκαναν δηλώσεις για την τρέχουσα συγκυρία, λίγο πριν την εκδήλωση για την ανεργία των νέων όπου Θεοδωράκης – Φέρχοφστατ θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές.

theodorakis_ferh4

Ο Γκυ Φέρχοφστατ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει το πρόγραμμα του Ποταμιού για να εμπνευστεί για τις μεταρρυθμίσεις. ««Η Ευρώπη ακόμη περιμένει ένα σοβαρό πακέτο μεταρρυθμιστικών προτάσεων από την Κυβέρνηση» τόνισε και σημείωσε ότι «εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν καυγά της Ευρώπης με την Ελλάδα και τους πολίτες της αλλά περιμένουμε εδώ και μήνες από την κυβέρνηση ένα πακέτο προτάσεων με πραγματικές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που θα είναι προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας». Κάλεσε την κυβέρνηση πρέπει να βάλει ένα τέλος στο πελατειακό σύστημα και όχι να το χρησιμοποιεί».

theodorakis_ferhof7

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook