Ντερμανάκης: Ο ΑΟΧ αφορά όλα τα Χανιά | Θα κατακλυστούν οι Μουρνιές στον αγώνα με τη Γλυφάδα

ντερμανάκης-ο-αοχ-αφορά-όλα-τα-χανιά-θ-63851

AOXΜε απίστευτο ρυθμό φεύγουν τα εισιτήρια του αγώνα του Α.Ο.Χανιά απέναντι στη Γλυφάδα την προσεχή Κυριακή (26/5) και αναμένεται στο γήπεδο των Μουρνιών να βρεθούν τουλάχιστον 2.500 φίλαθλοι για να ενισχύσουν τη χανιώτικη ομάδα, να πάρει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Εκατοντάδες κόσμου έχει βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου για να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για τον αγώνα της Κυριακής. Οι περισσότεροι φίλαθλοι έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα αυτού και για αυτό το λόγο σπεύδουν να βρουν το ταχύτερο δυνατόν ένα εισιτήριο για το καθοριστικότερο ματς της χρονιάς.

Η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά πάντως σπεύδει να ενημερώσει για δύο σημαντικά ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος. Πρώτον, ότι η τιμή του εισιτηρίου δεν άλλαξε, όπως πιθανότατα κάποιοι να σκέφτηκαν, καθώς παρέμεινε στα 10 ευρώ. Δεύτερον και επίσης σημαντικό, ακόμα και αν εξαντληθούν τα ήδη υπάρχοντα (και εκτυπωμένα) εισιτήρια, θα γίνουν προσπάθειες για έκδοση επιπλέον εισιτηρίων, συνεπώς οι φίλαθλοι που θα πάνε τελευταία στιγμή στο γήπεδο, θα μπορούν να βρουν το «μαγικό χαρτάκι» και στις θύρες του γηπέδου των Μουρνιών, λίγη ώρα πριν αρχίσει το ματς.

Όπως ενημερώνει πάντως η διοίκηση του ΑΟΧ, τα γραφεία της ΠΑΕ θα λειτουργούν από την Πέμπτη και μέχρι και το Σάββατο, από τις 9 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ.

Οι προβλέψεις πάντως, κάνουν λόγο για περισσότερους από 2.500 φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο ματς, ενώ στα υπόψιν είναι και η τοποθέτηση κερκίδας, πίσω από τους πάγκους (και απέναντι από τις κεντρικές κερκίδες), ώστε από εκεί να παρακολουθήσουν το ματς οι οργανωμένοι του ΑΟΧ.

 

 

Σε δήλωσή του, ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Χανιά Γιάννης Ντερμανάκης τονίζει ότι για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου και με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Γλύφαδα, απαιτείται η συσπείρωση όλων των δυνάμεων.

Αναλυτικά η δήλωση Ντερμανάκη:

Υπάρχουν τρια σημαντικά στοιχεία στο ματς της Κυριακής. Πρώτον οτι κρινονται οι κόποι μιας χρονιάς, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των προπονητών και ο αγώνας μιας προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου που αντί για απλή διαχείριση βρέθηκε από τον Αυγουστο να καλείται να ασκήσει κανονική διοίκηση με θυσίες σε χρόνο και χρήμα.Και μάλιστα με τον στόχο της οικονομικής επιβίωσης και εξυγίανσης να γίνεται στόχος ανόδου.

Δεύτερον, ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα παθιασμένα για ενενήντα λεπτά αλλά απολύτως πειθαρχημένα με τον καθένα να προσέχει όχι μόνο τη δική του συμπεριφορά αλλά και του διπλάνού του.Ένα παραπάνω όταν το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει ξαναδοκιμαστει σε τέτοιες συνθήκες από άποψη ασφαλείας, ούτε έχει φιλοξενήσει ξανά τα τελευταία χρόνια τον κόσμο που θα φιλοξενήσει την Κυριακή. Δε θα ήθελα να αναφέρω καν το παράδειγμα της ΑΕΚ και των συνεπειών που προκάλεσαν λίγοι αλλά ικανοί να διακόψουν έναν αγώνα.
Τρίτον το γεγονός ότι ο ΑΟΧ καλείται να σπάσει ένα φράγμα, ένα όριο 30 ετών. Αυτοί οι παικτες και αυτοί οι προπονητές μπορούν να το κάνουν και όσοι βρεθήκαμε στον Πύργο το είδαμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.Το λέει η καρδιά τους όπως το λέει και η δική μας.

Θα ήθελα τέλος να αναφερθώ στα σωματεία που έχουν εκδώσει ανακοινώσεις συμπαράστασης και καλέσματος των φιλάθλων τους για την Κυριακή. Η υπόθεση του ΑΟΧ αφορά όλες τις υγιείς χανιώτικες ποδοσφαιρικές δυνάμεις, όλο τον νομό Χανίων, όλους τους Χανιώτες. Θέλουμε τη βοήθεια σας, φίλοι μας, είναι σημαντική για εμάς, σας περιμένουμε να σας σφίξουμε το χέρι στο γήπεδο και να σχεδιάσουμε στη συνέχεια μαζί πλάνα συνεργασίας ως ίσοι προς ίσους.

υ/γ Ένα ευχαριστώ ξάνα στη διοίκηση του Μινωταύρου για την παραχώρηση του Γηπέδου.

 

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook