ΝΟΧ | Έβαλε πετρέλαιο στο κολυμβητήριο

νοχ-έβαλε-πετρέλαιο-στο-κολυμβητήριο-122862

Nox-logoΟ Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχε από το Ε.Α.Κ. Χανίων ανέλαβε την πρωτοβουλία και προμήθευσε το κολυμβητήριο με μικρή ποσότητα πετρελαίου προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία του για τις επόμενες ημέρες και μέχρις ότου εξευρεθεί μονιμότερη λύση.

Κατά συνέπεια, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες που αφορούν τον Ομιλο αλλά και γενικώς το κολυμβητήριο συνεχίζονται κανονικά.

Εύκολη πρόκριση για τους Εφήβους

Στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος πόλο Εφήβων προκρίθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, σημειώνοντας δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε απέναντι στον Ν.Ο. Ρεθύμνου και τον ΟΦΗ, το Σάββατο (21/2) στο Ηράκλειο. Η ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ν.Ο. Χανίων επικράτησε στο παιχνίδι του Ν.Ο. Ρεθύμνου που έκρινε την 1η θέση, με σκορ 6-3 ενώ πιο άνετη ήταν η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ όπως μαρτυρά το τελικό 17-2.

Η εφηβική ομάδα του Ν.Ο.Χ. θα συνεχίσει την προετοιμασία της με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη β’ φάση της διοργάνωσης, με τον στόχο να είναι η πρόκριση στα τελικά.

Τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο.Χ. είχαν ως εξής:

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 6-3

Τα 8λεπτα: 2-2, 2-0, 1-0, 1-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Μαρκουλάκης, Μπιτσάκης 1, Μανιουδάκης, Αποστολάκης 1, Πελέσης, Κουνάκης, Χατζηδάκης, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Παπασηφάκης 1, Ξυλάς 1, Σκουμπάκης 2, Γιαννουδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πατρικάκης.

ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 2-17

Τα 8λεπτα: 1-5, 0-4, 1-2, 0-6

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Μαρκουλάκης, Μπιτσάκης 1, Μανιουδάκης 4, Αποστολάκης 1, Πελέσης, Κουνάκης 2, Χατζηδάκης 1, Γαυγιωτάκης 1, Σταματάκης 1, Παπασηφάκης, Ξυλάς, Σκουμπάκης, Γιαννουδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πατρικάκης 6.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook