ΝΟΔΕ Χανίων: «Για τουρισμό ήρθε στα Χανιά η κα Κουντουρά»

νοδε-χανίων-για-τουρισμό-ήρθε-στα-χαν-703790

Αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την χθεσινή επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά στα Χανιά, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Χανίων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως η κα Κουντουρά επισκέφθηκε τα Χανιά με σκοπό να κάνει τουρισμό και όχι για να ακούσει τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων:

«Σήμερα η υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά επισκέφτηκε τα Χανιά, τα οποία αποτελούν έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Σκοπός της επίσκεψης της όμως δεν ήταν για να ακούσει τους επαγγελματίες του τουρισμού και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οφείλεται στην πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να θυμίσουμε ότι επί υπουργίας της αυξήθηκε, ο ΦΠΑ στη διαμονή, ο ΦΠΑ στην εστίαση, ο ΦΠΑ στις μεταφορές, καταργήθηκε ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στα νησιά, αυξήθηκαν οι τιμές εισιτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, επιβλήθηκε τέλος διανυκτέρευσης, οδηγώντας σε μείωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού.

Η κα Κουντουρά επισκέφθηκε τα Χανιά με σκοπό να κάνει τουρισμό και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα που ξεκίνησε από την χέρι με χέρι υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες την Κυριακή, να συνεχίσουν τον εορτασμό και σήμερα, στα εγκαίνια των γραφείων των ΑΝΕΛ.

Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook