Νικόλ Κίντμαν και Σαρλίζ Θερόν σε ταινία για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης

νικόλ-κίντμαν-και-σαρλίζ-θερόν-σε-ταιν-721480

Η Νικόλ Κίντμαν είναι σε συζητήσεις για να υποδυθεί την πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox News, Γκρέτσεν Κάρλσον, σε ταινία για τις γυναίκες δημοσιογράφους που εργάστηκαν στο ειδησεογραφικό δίκτυο και κατήγγειλαν τον ιδρυτή του για σεξουαλική παρενόχληση.

Στην, χωρίς τίτλο προς το παρόν, ταινία η Σαρλίζ Θερόν θα ενσαρκώσει την πρώην κεντρική παρουσιάστρια του Fox News, Μέγκιν Κέλι. Η Annapurna Pictures ανέλαβε τη χρηματοδότηση και την παραγωγή της ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Τζέι Ρόουτς σε σενάριο του Τσαρλς Ράντολφ.

Υπεύθυνοι παραγωγής θα είναι η Σαρλίζ Θερόν μαζί τους Μπεθ Κόνο και AJ Dix μέσω της εταιρείας τους Denver & Delilah και οι Ρόουτς, Ράντολφ και Μάργκαρετ Ράιλι. Ο Ρότζερ Άιλς, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου βοήθησε τις Μέγκαν Κέλι, Γκρέτσεν Κάρλσον και Σον Χάνιτι να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο ισχυρό τηλεοπτικό του κανάλι.

Ήταν επίσης μια εξέχουσα προσωπικότητα στους κύκλους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που βοήθησε να εκλεγούν οι πρόεδροι Ρίτσαρντ Νίξον, Ρόναλντ Ρίγκαν και Τζορτζ Μπους. Ο Ρότζερ Άιλς αναγκάστηκε να παραιτηθεί το 2016 όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, με τις Κάρλσον και Κέλι να προβαίνουν σε αποκαλύψεις και να συμβάλουν στην έξοδό του από το δίκτυο.

Η ταινία θα παρακολουθεί τις γυναίκες που εναντιώθηκαν στην τοξική ανδρική κουλτούρα του Fox News και βοήθησαν στην απομάκρυνση του ιδρυτή του, σύμφωνα με το Variety. Η Κάρλσον διαδραμάτισε βασικό ρόλο σε αυτή την ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που κατάθεσε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Άιλς μετά την απόλυσή της.

Στην ταινία θα εμφανίζονται ως χαρακτήρες η παρουσιάστρια ειδήσεων, Γκρέτα βαν Σάστερεν, ο μεγιστάνας των ΜΜΕ και επικεφαλής του Fox, Ρούπερτ Μέρντοχ και ο δημοσιογράφος Μπιλ Ο’ Ράιλι, ο οποίος επίσης απολύθηκε μετά από καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Ο Ρότζερ Άιλς παραιτήθηκε από το Fox τον Ιούλιο του 2016 και πέθανε τον Μάιο του 2017 σε ηλικία 77 ετών.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook