Νησί στον Καναδά προσφέρει δουλειά και 8 στρέμματα γης σε όποιον πάει να μείνει εκεί

νησί-στον-καναδά-προσφέρει-δουλειά-κα-429385

Χιλιάδες αιτήσεις έχει δεχτεί ένα κατάστημα σε ένα μικρό καναδικό νησί, από την στιγμή που οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να προσφέρουν 8 στρέμματα γης και εργασία σε οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να πάει να μείνει εκεί.

Το κατάστημα «The Farmer’s Daughter Country Market» στο χωριό Whycocomagh στο νησί Cape Breton της Νέας Σκωτίας έβαλε διαφήμιση στο Facebook ζητώντας προσωπικό για να εργαστεί στο κατάστημα λέγοντας ότι μπορεί να μην «έχει πολλά λεφτά» να προσφέρει αλλά διαθέτει «μεγάλα κομμάτια γης».

Η αγγελία, η οποία έχει λάβει μέχρι στιγμής πάνω από 3.500 χιλιάδες αιτήσεις, αναφέρει επίσης πως εργάζονται ήδη στο κατάστημα οι διαθέσιμοι ντόπιοι κάτοικοι και πως χρειάζονται περισσότερο προσωπικό. Προσφέρει 8 στρέμματα γης σε όποιον πάει εκεί τα οποία μπορεί να κρατήσει αν εργαστεί στο κατάστημα πάνω από 5 χρόνια.

Η αγγελία γράφει: «Είμαστε μια επιχείρηση στην καρδιά του Cape Breton, ένα νησί πλούσιο σε θέσεις εργασίας, σε γη και δυνατότητες αλλά χωρίς ανθρώπους. Είστε κάποιος που θέλει να ζήσει μια απλούστερη ζωή, κοντά στη φύση, σε μια περιοχή που εξακολουθεί να πιστεύει στα κοινοτικά γεύματα και στις εβδομαδιαίες συνεδρίες για παρασκευή μαρμελάδας; Δεν μπορούμε να σας δώσουμε πολλά χρήματα, αλλά μπορούμε να σας προσφέρουμε μια φοβερή ζωή. Αναζητούμε ανθρώπους που θα είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, θέλουν να αποτελούν μέρος μιας κοινότητας και θέλουν να βλέπουν την επιχείρησή μας ως ένα μέρος όπου όλοι εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι.

farmers

Αν είστε φιλικοί, εξυπηρετικοί και έχετε ικανότητες στη βιομηχανία τροφίμων ή την εξυπηρέτηση πελατών, τότε είστε αυτό που ψάχνουμε».

Η αγγελία αναφέρει επίσης πως ο πληθυσμός του νησιού μειώνεται συνεχώς.

Την περασμένη εβδομάδα, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, Sandee Maclean και Heather Coulombe, ανακοίνωσαν ότι προσέλαβα τρεις γυναίκες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το νησί, με πληθυσμό περίπου 135.000 κατοίκους,  κάνει μια αντισυμβατική πρόσκληση σε ανθρώπους να μεταναστεύσουν.

Τον Φεβρουάριο, ο επικεφαλής του τρουριστικού συμβουλίου του νησιού, Μαίρη Τούλι, κάλεσε τους Αμερικανούς που είναι δυσαρεστημένοι από την πιθανή προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, να μετεγκατασταθούν εκεί.

Στην ιστοσελίδα του νησιού ανέφερε: «Μην περιμένετε να εκλειγεί ο Ντόναλντ Τραμπ για να βρείτε κάπου αλλού να ζήσετε. Ξεκινήστε τη νέα σας ζωή στο Cape Breton, όπου οι γυναίκες μπορούν να κάνουν αμβλώσεις, οι μουσουλμάνοι μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και τα μόνα τείχη είναι αυτά που κρατούν τις στέγες των εξαιρετικά προσιτών σπιτιών μας».

Πηγή: ethnos.gr

One thought on “Νησί στον Καναδά προσφέρει δουλειά και 8 στρέμματα γης σε όποιον πάει να μείνει εκεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook