Νεκρός σε λίμνη αίματος ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου

νεκρός-σε-λίμνη-αίματος-ιδιοκτήτης-νυ-112679

ekav (1)Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 17.30 από διερχόμενο, στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Ουάσιγκτον 36, ένας 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου της πόλης.

Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και η σορός του έχει διακομιστεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και αναμένεται διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της ασφάλειας Τρίπολης που ενεργεί προανάκριση, έχει διακόψει την κυκλοφορία κι πραγματοποιεί αυτοψία στο χώρο.

tripoliΟ 42χρονος Θ.Π. βρέθηκε στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένος σε όλο του το σώμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, κάνουν λόγο για δολοφονία με σφυρί.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα »Τοπικά Νέα» του NewsItΤο στυγερό έγκλημα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός σε όλους. Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής που αντίκρισαν τις σκληρές εικόνες, άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

arcadiaportal.gr

 

One thought on “Νεκρός σε λίμνη αίματος ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook