Νεκρή 80χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό | Photo

νεκρή-80χρονη-μετά-από-άγριο-ξυλοδαρμό-phot-435657

Αστυνομικοί θεωρούν ότι ο τραυματισμός και ο θάνατός της που επακολούθησε, οφείλεται σε πτώση, ενώ οικείοι της πιστεύουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία

Yπέκυψε χθες η 80χρονη Αικατερίνη Αθανασάκη, που νοσηλευόταν από την Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με τραύματα στο πρόσωπο, στα γόνατα και στα χέρια.

Για τις συνθήκες τραυματισμού της 80χρονης, που διατηρούσε μανάβικο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Ιαλυσού.

Αστυνομικοί θεωρούν, με επίκληση σχετικής ιατροδικαστικής έκθεσης ότι ο τραυματισμός και ο θάνατός της που επακολούθησε χθες, οφείλεται σε πτώση ενώ οικείοι της πιστεύουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Πιο συγκεκριμένα εγγονός της 80χρονης, εξαρτημένος από τα ναρκωτικά υπέκυψε πρόσφατα, ενώ σύμφωνα με οικείους της, φίλοι του τοξικοεξαρτημένοι, επισκέπτοντο την οικία της συχνά. Η 80χρονη τους έδινε χρήματα και τους παρείχε τροφή και όπως εικάζουν οικείοι της κάποιος εξ’ αυτών την ξυλοκόπησε.

Θυμίζουμε ότι ανάρτηση στο facebook του γιου της 80χρονης γυναίκας, κινητοποίησε την Τρίτη τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού, ενημερώθηκαν αρχικώς για τον σοβαρό τραυματισμό της 80χρονης από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου το πρωί της Τρίτης, ενώ ταυτόχρονα συνομίλησαν με τους θεράποντες ιατρούς και τον ιατροδικαστή, που έκριναν ότι οφείλεται σε πτώση την οποία απέδωσαν στο γεγονός ότι η ηλικιωμένη πάσχει από Αλτσχάϊμερ.griaΣημειώνεται ότι κόρη της 80χρονης είναι τραυματιοφορέας στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας προκλήθηκε, ωστόσο, αναστάτωση μετά από ανάρτηση του γιου της, στην προσωπική του σελίδα στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία η μητέρα του είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο που εισέβαλε στην οικία της.

Η 80χρονη φέρεται, σύμφωνα με τον γιο, να έχει γρονθοκοπηθεί ανελεώς, ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι γειτόνισσα που φέρεται να βρήκε την ηλικιωμένη χτυπημένη, κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση και δήλωσε ότι η άτυχη γυναίκα της είπε, πως η ίδια έπεσε μέσα στο σπίτι της.

Η φωτογραφία της άτυχης γυναίκας από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, η οποία συνοδεύει την ανάρτηση, για να καταδείξει το μένος του δράστη και την αγριότητα της επίθεσης, προκάλεσε σοκ.

Ο γιος της ανέφερε συγκεκριμένα στην πρώτη του ανάρτηση τα εξής: «Χτες το βράδυ κάποιος μπήκε στο σπίτι της 80χρονης μάνας μου και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο σε σημείο να την παραμορφώσει…. Δεν θέλω να χαρακτηρίσω την πράξη αυτή ούτε αυτόν που την προκάλεσε…. απλά Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!».

Ακολούθησε και δεύτερη, με την φωτογραφία της ανήμπορης και σοβαρά τραυματισμένης γυναίκας: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα από την χθεσινή προσπάθεια δολοφονίας της μητέρας μου γιατί αυτό βλέπω εγώ…. Οι έρευνες συνεχίζονται….ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ».

Ανάλογες αναρτήσεις έκανε και ακόμη μια συγγενής της.

Όταν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο των αναρτήσεων η ΕΛΑΣ έσπευσε να διενεργήσει συμπληρωματική έρευνα, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους δύο γείτονες, που βρήκαν τραυματισμένη την 80χρονη, την κόρη της και τον γιο της.

Ο τελευταίος, κάτοικος Παραδεισίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφού ενημερώθηκε για τις ενδείξεις των ιατρών δεν έδειξε να επιμένει στους ισχυρισμούς του.

Στην πορεία ανάρτησε και νέο σχόλιο: «Καλημέρα, πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές και την στήριξη… Η υγεία της μητέρας μου είναι σταθερή και ευτυχώς καλά εξελισσόμενη. Είμαι σίγουρος ότι η αστυνομία θα κάνει το χρέος της, έτσι ώστε ο ένοχος να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη και να πληρώσει για τις πράξεις του. Ευχαριστώ!!!».

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιαλυσού.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook