Νεκρή 13χρονη μετά από αναπαράσταση των “50 Αποχρώσεων του Γκρι” με τον σύντροφό της

νεκρή-13χρονη-μετά-από-αναπαράσταση-των-222855

50_apoxroseisΈνα 13χρoνo κορίτσι πέθανε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας μετά από αναπαράσταση των σεξoυαλικών σκηνών της περίφημης ταινίας “50 αποχρώσεις του γκρι”. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχαν την ιδέα να κάνουν “bdsm” (σαδομαζοχισμό) μετά από την προβολή της ταινίας.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Quezon City, στις Φιλιππίνες.

Η αστυνομία συνέλαβε το αγόρι της (η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί επειδή είναι ανήλικος) και σύμφωνα με την κατάθεσή του χρησιμοποίησαν παιδικό λάστιχο παιχνιδιού για να δέσουν τα χέρια και τα πόδια της. Στην κατάθεσή του δήλωσε ότι χρησιμοποίησε καλώδιο για να την ξυλοκοπήσει επειδή δεν έβρισκε ζώνη.

Σύμφωνα με την αυτοψία το κορίτσι κατέληξε λόγο υπερβολικής αιμορραγίας από τα χτυπήματα με το καλώδιο, χτυπήματα τόσο βαθιά που έκοψαν την σάρκα του μικρού κοριτσιού μέχρι το κόκκαλο.

Οι αρχές δεν μπορούν να φυλακίσουν το αγόρι, μιας και είναι ακόμα ανήλικος, αλλά καταδικάστηκε να περάσει αρκετά χρόνια σε ψυχιατρική μονάδα και θα παρακολουθείται από ειδικούς.

Γιατροί πάντως έχουν προειδοποιήσει το κοινό ότι οι αναπαράσταση πράξεων bdsm (σαδομαζοχισμού) δεν πρέπει να γίνεται χωρίς έρευνα και χωρίς την παρουσία ειδικού. Επίσης οι γονείς δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στα παιδιά τους να δουν αυτήν την ταινία, καθώς διαστρεβλώνει την έννοια στης σχέσης και προκαλεί ψυχολογικά τραύματα ιδιαίτερα σε ανήλικους.

layout

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook