Να «πάρει το αίμα του πίσω» για έναν χωρισμό ήθελε ο «δράκος» | Photos + Videos

να-πάρει-το-αίμα-του-πίσω-για-έναν-χωρ-374065

Υποστήριξε ότι το μυαλό του θόλωσε από την απόρριψη μιας Ρουμάνας – Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛΑΣ για το αν έχει χτυπήσει και σε άλλες περιοχές εκτός του Αμαρουσίου

Η απόρριψη και η εγκατάλειψη από τη νεαρή Ρουμάνα φίλη του πριν δύο μήνες θόλωσε το μυαλό του 30χρονου που αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε «δράκο» του Αμαρουσίου για να πάρει εκδίκηση.

Στο πρόσωπο κάθε γυναίκας είπε στους αστυνομικούς ότι έβλεπε την Σόνια και ήθελε θωπεύοντας τα θύματα του να «πάρει το αίμα του πίσω» για το χωρισμό.

Βέβαια, η πρακτική που έβλεπαν οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου τους κάνει να έχουν βάσιμες αμφιβολίες αν ο 30χρονος θα σταματούσε μόνο στις θωπείες και δεν θα εξανάγκαζε τις άτυχες γυναίκες σε άλλες φρικτές πράξεις που θα στιγμάτιζαν για πάντα το κορμί και την ψυχή τους.

Η Ασφάλεια, έχει διαβιβάσει το φάκελο του 30χρονου και σε άλλες υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε επιλέξει την περιοχή του Αμαρουσίου ως πεδίου της αρρωστημένης του δράσης ή χτυπούσε αλλού.

Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί έξι επιθέσεις σε γυναίκες, εκ των οποίων οι πέντε στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου δίπλα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Η τελευταία στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου ήταν και η μοιραία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που άλλαξε λημέρι και χτύπησε στο σημείο.

Τη γυναίκα την ακολουθούσε αρκετά μέτρα και τελικά τη στρίμωξε σε ένα σημείο της οδού Αγράφων όπου υπάρχει μια είσοδος για υπόγειο γκαράζ, της έβαλε μονωτική ταινία όμως το θύμα αντέδρασε, ξεκόλλησε την ταινία τον γρατζούνισε στο πρόσωπο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα να σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι.

Ο δράκος, έφυγε τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινήθηκε η γυναίκα και με τα ίδια μαύρα ρούχα (φόρμα και φούτερ με κουκούλα) και τη γρατσουνιά στο πρόσωπο, πήρε το δρόμο για την υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου όπου την έστησε περιμένοντας το επόμενο θύμα του.

Τον εξετάζουν και για την υπόθεση Αγραφιώτη

Μετά, όμως, την ανακάλυψη της σορού της Ελευθερίας Αγραφιώτη οι αστυνομικοί, το βράδυ της Τετάρτης, οι αστυνομικοί άρχισαν να ρωτούν επίμονα τον «δράκο» του Αμαρουσίου για την υπόθεση αυτή καθώς το πεδίο δράσης του ήταν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το ημίγυμνο πτώμα της γυναίκας.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί περιμένουν αφενός τη νεκροτομή που θα διεξαχθεί το απόγευμα και αφετέρου τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τη σορό της Αγραφιώτη προκειμένου να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα καθώς ο 30χρονος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ποιος είναι ο 30χρονος

Άτομο με περίεργη ψυχολογία που ξέρει να προσποιείται, χωρίς να έχει ποτέ απασχολήσει τις αρχές και αποφασισμένο να εκτονώνει τα αρρωστημένα του πάθη, χαρακτηρίζουν οι αρχές τον 30χρονο δράκο του Αμαρουσίου.

Αρχικά, ακολουθώντας την τακτική «χαμένος στο δικό του κόσμο» αρνούνταν κάθε εμπλοκή, όμως στη συνέχεια όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί τον είχαν «δέσει» σε μια κόλλα χαρτί, έσπασε και τα ομολόγησε όλα.

Τουλάχιστον όσες επιθέσεις αποδεικνύονται μέχρι στιγμής. Μάλιστα προσπάθησε να τα ρίξει στην ερωτική απόρριψη από τη νεαρή Ρουμάνα φίλη του τη Σόνια (έδωσε μόνο το μικρό της όνομα στους αστυνομικούς) η οποία εργαζόταν ως ιερόδουλος και πριν δύο μήνες έφυγε από την Ελλάδα.

Και αυτό γιατί ο νεαρός την πίεζε να αλλάξει ζωή όμως αυτή δεν ήθελε με αποτέλεσμα όπως είπε να τον εγκαταλείψει και να εξαφανιστεί στην Αλβανία.

Ενδεικτικό του θολωμένου του μυαλού είναι το γεγονός ότι μία ώρα μετά την επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας στην οδό Αγράφων στο Μαρούσι, δεν πήγε να λουφάξει στο σπίτι του, στην Αλσούπολη που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης αλλά την «έστησε» και πάλι στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου περιμένοντας να χιμήξει στο επόμενο θύμα του.

drak1

 

drak02

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook