Νατάσα Παζαΐτη: Εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό!

νατάσα-παζαΐτη-εκπροσωπεί-την-ελλάδα-432847

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και η Νατάσα Παζαΐτη ως γιατρός ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική Μαστού έχει κάθε λόγο να εντείνει τη «φωνή» της για την ενημέρωση των γυναικών. Και βρήκε έναν πολύ όμορφο τρόπο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια, συμμετέχοντας στον διεθνή διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition.

«Ως γυναίκα γιατρός χαίρομαι πολύ που ενώνω τη φωνή μου με εκείνη των καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Η μάχη με τον καρκίνο του μαστού είναι μια κοινή μάχη. Μαζί θα την δώσουμε και μαζί θα την κερδίσουμε», γράφει στο Facebook ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.

H Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές. Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.

 

 

Όπως μας πληροφορεί η κ. Παζαΐτη: «Είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνω μέρος στην εκστρατεία pink glove (δες εδώ την πρώτη της συμμετοχή), ως η μόνη ελληνική συμμετοχή. Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η δημοφιλέστερη φωτογραφία θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook και θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο. Όλοι μας μέσω Facebook μπορούμε να ψηφίσουμε μόνο μία φωτογραφία, εκείνη που μας συγκινεί και μας εκφράζει. Στηρίζοντας τη δική μας φωτογραφία στέλνουμε στον κόσμο την ελληνική πρόταση: η τέχνη είναι το μέσο που μεγιστοποιεί το μήνυμα. «Helping hand»: Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί» .

Η φωτογραφία με την οποία συμμετέχει η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, απεικονίζει μια γυμνόστηθη γυναικεία προτομή την οποία ακουμπάει ένα χέρι με ροζ γάντι.

 

Η περίοδος ψηφοφορίας είναι μέχρι τις 19 Οκτωβρίου και εάν θέλει κάποιος να στηρίξει τη φωτογραφία μπορεί να κάνει κλικ εδώ.

Πηγή:tlife.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook