Νίκος Παπαντωνάκης: Με ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση οι Χανιώτες θα έχουν έναν σύμμαχο στο Δημοτικό Συμβούλιο

νίκος-παπαντωνάκης-με-ψήφο-στη-λαϊκή-σ-139384

papantonakis-620x300Την διαπίστωση ότι «δεν έχει λυθεί κανένα από τα βασικά προβλήματα του Δήμου Χανίων», έκανε από τον SUPER FM, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κ. Παπαντωνάκης.

«Περάσανε τόσα προγράμματα κι όμως κανένα από τα βασικά προβλήματα της πόλης μας δεν έχει λυθεί: Κυκλοφοριακό, αγορά, περιμετρική, περιφερειακά γκαράζ. Τίποτα δεν έχει λυθεί. Πού πήγαν αυτά τα προγράμματα;», διερωτήθηκε και κάλεσε τους πολίτες να συμπαραταχθούν στον αγώνα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με «ενεργητική ψήφο».

Μιλώντας για τον συνδυασμό του οποίου ηγείται, είπε:» Ο συνδυασμός ο δικός μας αυτήν τη φόρα, έχει τόσους ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι αγωνίζονται χρόνια μέσα στο λαϊκό κίνημα, στον συνδικαλισμό σε σωματεία, σε συνδικάτα σε κινήματα ειρήνης. Ποιοι άλλοι λοιπόν μπορούν να μας εκπροσωπήσουν καλύτερα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Οι Σύμβουλοι που δεν πατάνε;»

Σχετικά με τις προεκλογικές περιοδείες της παράταξης, τόνισε, ότι «είναι χώροι που έχουμε πάει πολλές φορές και που ήταν διεκδικούσαν εμείς τους στηρίξαμε. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλους τους χώρους χωρίς να χρειάζεται να απολογηθούμε για το ότι άλλα λέγαμε κι άλλα κάναμε».

Τέλος, απευθυνόμενος στους ακροατές του SUPER FM, είπε: «Αυτοί που θα συμφωνήσουν μαζί μας και θα μας ψηφίσουν πρέπει να αγωνίζονται και μαζί μας. Η ψήφος να είναι ενεργητική, αυτός είναι ο δικός μας στόχος.»

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook