Νίκησε ξανά και κάνει όνειρα για Ευρώπη ο Πλατανιάς!

νίκησε-ξανά-και-κάνει-όνειρα-για-ευρώπ-346876

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του και τώρα κάνει όνειρα για Ευρώπη! Ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 της Βέροιας εκτός έδρας και ανέβηκε στην έκτη θέση με 35 βαθμούς, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αστέρας είναι από κάτω με έναν βαθμό λιγότερο, αλλά και παιχνίδι, ενώ ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει και αυτός παιχνίδι λιγότερο είναι στην πέμπτη με 40.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αλλά ο Πλατανιάς έκανε το… κάτι παραπάνω. Ο εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι, Στανισάβλιεβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ανγκούλο έβαλε το πόδι του, ο Λόπεθ δεν υπολόγισε σωστά και ο Μενδρινός φάτσα με το τέρμα ξετύλιξε το δώρο και άνοιξε το σκορ στο 14΄. Από εκεί και πέρα, τα λάθη κυριάρχησαν και μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι.

Με σημαντική φάση για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου ξεκίνησε το β΄μέρος, το οποίο ήταν τραγικό, με τους γηπεδούχους να μην κάνουν ούτε μία φάση και έτσι το 1-0 υπέρ του Πλατανιά έγραψε την ιστορία του ματς.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (90+1΄Μιλούνοβιτς), Μουνάφο (90+3΄Γουνδουλάκης), Ράμος (60΄λ. τρ. Βαλεριάνος), Ανγκούλο, Στανισάβλιεβιτς.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Τσουράκης, Δημήτρης, Ιτουά.

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεθ, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Μαλόν (67΄Νέτο), Σιόντης (46΄Αμπντούν), Άρτσε, Μαγέφσκι (68΄Ναζλίδης), Καϊκούτ, Γιουσούφ, Ανάκογλου.

Στον πάγκο: Βασιλειάδης, Ραούλ Μπράβο, Μεληκιώτης, Μπαλάφας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook