Νίκησε και προκρίθηκε μαζί με τον Πλατανιά ο ΟΦΗ

νίκησε-και-προκρίθηκε-μαζί-με-τον-πλατ-618223

Ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά επικράτησε 2-1 και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αποκλείστηκε η «Ελαφρά Ταξιαρχία», εισιτήριο και για τον Πλατανιά.

Εξαιρετικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, με σασπένς μέχρι τέλους. Ο ΟΦΗ αναμετρήθηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κυπέλλου. Αν ο ΟΦΗ έχανε 0-1, τότε αυτές οι δύο ομάδες με τον Πλατανιά θα ισοβαθμούσαν στους τρεις βαθμούς και επειδή όλων τα γκολ ήταν στο 1-1, θα οδηγούνταν σε μπαράζ.

Αυτό το σενάριο ίσχυε έως το 81′! Διότι ο Όγκμποε ισοφάρισε με κεφαλιά την «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία είχε προηγηθεί με φανταστικό σουτ του Κιταμπαλά στο 61′. Ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος, βλέποντας ότι η ομάδα του θα έχανε από σήμερα την ευκαιρία να προκριθεί και θα οδηγούνταν σε μπαράζ, έριξε στο ματς βασικούς.

Ο ένας ήταν ο Χαντί που έβγαλε τη σέντρα στο 1-1 με τον Όγκμποε και ο άλλος ο Ορτέγκα, που στο 90’+1′ σημείωσε το 2-1 με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή. Όπως πέρυσι, έτσι και εφέτος ο ΟΦΗ απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μαζί με τους Ηρακλειώτες πέρασε και ο Πλατανιάς στους «16» του θεσμού.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ, Μάνος (68′ Ορτέγκα), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (68′ Μάρτος), Όγκμποε, Μπολάκης, Ζιαμπάρης, Κουτσιανικούλης (78′ Χαντί), Ποτουρίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Βαλλιάνος, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Μπάμπιαζ (54′ Καλλέργης), Χουάρες, Σιατραβάνης, Μενδρινός (80′ Κοντοές), Κιταμπάλα, Μαατσεν (64′ Αλμπάνης).

Πηγή: Sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook