Νέο σενάριο για το δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη | Το GPS έδωσε λάθος οδηγίες

νέο-σενάριο-για-το-δυστύχημα-στη-θεσσα-588033

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη όταν αυτοκίνητο του 67χρονου Γερμανού συγκρούστηκε χθες τα ξημερώματα με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. Ένας 22χρονος Έλληνας, μία 18χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 50 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στη δεύτερη μηχανή και ήταν πατέρας και γιος.

Η 18χρονη φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, το θώρακα και τα άκρα, όμως σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς στο Παπανικολάου, στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλεύεται, το ευτύχημα είναι ότι δεν έχουν πληγεί τα ζωτικά της όργανα. Αυτό που λένε οι γιατροί είναι ότι το επόμενο 24ώρο θα είναι το κρίσιμο.

Το σενάριο που εξετάζεται με τις λάθος οδηγίες του GPS

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα εξετάζονται, ενώ σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 67χρονος Γερμανός, άλλαξε ξαφνικά πορεία και από τη δεξιά λωρίδα κινήθηκε προς τα αριστερά για να στρίψει στο φανάρι που βρίσκεται στο σημείο και εξετάζεται το σενάριο ο οδηγός του αυτοκινήτου να έλαβε λανθασμένες ή μη έγκαιρες οδηγίες από το GPS του οχήματος, κατευθυνόμενος προς τη Χαλκιδική.

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook