Νέο οικογενειακό δράμα συγκλονίζει την Angelina Jolie και τον Brad Pitt

νέο-οικογενειακό-δράμα-συγκλονίζει-τ-687944

Τα οικογενειακά προβλήματα δεν έχουν τέλος για την Angelina Jolie και το Brad Pitt σύμφωνα με νέα που μετέδωσε το δίκτυο E!.

Όπως φαίνεται ο 16χρονος γιος της διάσημης ηθοποιού Maddox αποκάλυψε στη μητέρα του πως δεν θέλει πια να ζει μαζί της αλλά προτιμά να μετακομίσει στο σπίτι του πατέρα του Brad Pitt.

O έφηβος πια Maddox, που γεννήθηκε στην Καμπότζη, αποφάσισε να αφήσει τη μητέρα του, μετά την επίσκεψη της τελευταίας στον τάφο του Pol Pot, του δικτάτορα που σφαγίασε 3 εκατομμύρια ανθρώπους στην Καμπότζη.

Σύμφωνα με πηγή του National Enquirer, μόλις ο Maddox έμαθε για την επίσκεψη της μητέρας του, πήρε τηλέφωνο τον Brad Pitt και τον ικέτευσε να μετακομίσει μαζί του. Πηγή της εφημερίδας αναφέρει πως ο Brad προσπάθησε να ηρεμήσει τον Maddox και να του εξηγήσει πως η μητέρα του ήθελε μόνο να μάθει την ιστορία της χώρας από την οποία κατάγεται και ο ίδιος.

Ο Pitt εξήγησε στον Maddox τον οποίο έχει μάλιστα υιοθετήσει κι ο ίδιος πως οι κινήσεις που θα κάνει πρέπει να είναι προσεκτικές, ειδικά τη στιγμή αυτή που οι δικηγόροι του διάσημου ζευγαριού διαχειρίζονται το ζήτημα κηδεμονίας όλων των παιδιών τους.

Να σου θυμίσουμε πως το 2016, κατά τη διάρκεια διαζυγίου των Μπραντζελίνα, είχε γίνει γνωστό πως η απόφαση της Jolie πάρθηκε όταν κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, ο Pitt ενεπλάκη σε καυγά με το Maddox.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook