Νέο μπλόκο της αστυνομίας τα ξημερώματα στο Ηράκλειο | Ταραξίες έδειραν αστυνομικό…

νέο-μπλόκο-της-αστυνομίας-τα-ξημερώμα-38801

astynomia2

Ένταση και επεισόδια με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό αστυνομικού προκάλεσε τη νύχτα ομάδα σεσημασμένων ταραξιών περιοδεύοντας σε νυχτερινά καταστήματα στο κέντρο και την παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Για να διαφύγουν μάλιστα τράκαραν ακόμη και περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα 8 έως 10 νεαρών ατόμων με επικεφαλή 27χρονο σεσημασμένο κακοποιό δεν άφησε τίποτε όρθιο στο πέρασμα της από πέντε τουλάχιστον νυχτερινά καταστήματα, όπου αφού ήπιαν αρνήθηκαν να πληρώσουν εκτοξεύοντας μπουκάλια, ύβρεις και απειλές σε βάρος των καταστηματαρχών.

Η έκρυθμη κατάσταση που προκλήθηκε έφτασε στο αποκορύφωμα της όταν οι γνωστοί για την αστυνομία ταραξίες προκάλεσαν ανάλογο επεισόδιο σε μπαρ στην Παραλιακή Λεωφόρο. Αποφασισμένοι να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές θαμώνες και υπεύθυνοι των γύρω καταστημάτων έσπευσαν να ζητήσουν την παρέμβαση της αστυνομίας.

Όταν όμως έφτασε στο σημείο το πρώτο περιπολικό, αστυνομικός έγινε κόκκινο πανί για τον 27χρονο σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον αστυνομικό, σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες θαμώνων, οι οποίοι παρά το γεγονός πως η τοπική ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται σε «προπηλακισμό» επιμένουν πως ο ένστολος δέχτηκε επίθεση.

Η ένταση δε σταμάτησε εκεί, καθώς οι ενισχύσεις που έφτασαν δε στάθηκαν ικανές να ανακόψουν τη διαφυγή του 27χρονου και όσων συνεργών του πρόλαβαν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Μάλιστα ο 27χρονος τράκαρε τζιπ της αστυνομίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί, ενώ παρά την άγρια καταδίωξη που ακολούθησε κατάφερε να διαφύγει.

Ο φυγάς, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σεσημασμένος για ληστείες και άλλα κακουργήματα καθώς στην προανάκριση που ακολούθησε φέρεται να αναγνωρίστηκε τόσο από τον αστυνομικό, όσο και αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μάλιστα κατέθεσε μήνυση σε βάρος των ταραξιών για το επεισόδιο που προηγήθηκε.

Με τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση έφτασε στο αποκορύφωμα της η ολομέτωπη σύγκρουση της ΕΛ.ΑΣ. με τα κακώς κείμενα της νύχτας στο Ηράκλειο καθώς σε συστηματική βάση και υπό την αυστηρή καθοδήγηση της ΓΑΔ Κρήτης, ο κύκλος της νύχτας στο Ηράκλειο βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό. Είναι χαρακτηριστικό πως δεκάδες άτομα που συνελήφθηκαν στη διάρκεια της νύχτας μετά από ελέγχους κατέληξαν το μεσημέρι στο αυτόφωρο με κλούβες της αστυνομίας.

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook