Νέο κρούσμα «Μπλε Φάλαινας» με 14χρονη μαθήτρια στην Τούμπα

νέο-κρούσμα-μπλε-φάλαινας-με-14χρονη-μ-537015

Νέο κρούσμα του διαστροφικού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» στη Θεσσαλονίκη ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με μαθήτρια γυμνασίου να εντοπίζεται από καθηγητή της με τα ανάλογα σημάδια που προκαλούν οι χαρακιές.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Αγγλικών, Διογένης Παπαδόπουλος, στο Γυμνάσιο της Τούμπας, ο οποίος και κατήγγειλε το περιστατικό, υποστήριξε πως έπεσε στην αντίληψη καθηγήτριας ότι η 14χρονη μαθήτριά της είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και τα πόδια της.

Η 14χρονη ισχυρίστηκε, όπως ανέφερε ο καθηγητής Αγγλικών, πως δεν είναι μόνη που συμμετείχε στην «πρόκληση της Μπλε Φάλαινας», άλλα ακόμη 15 άτομα φίλοι και συμμαθητές έχουν λάβει μέρος τις τελευταίες 20 ημέρες στο «παιχνίδι» αυτοκτονίας.

Ύστερα από αυτήν την αποκάλυψη ειδοποιήθηκε άμεσα η μητέρα της μαθήτριας, με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το μυστηριώδες παιχνίδι, που έχει οδηγήσει δεκάδες νέους και νέες, κυρίως στη Ρωσία, σε αυτοκτονία, έφθασε και στην Ελλάδα, με το πρώτο παραλίγο θύμα της να καταγράφεται πριν λίγες ημέρες με μία 15χρονη από την Κατερίνη.

koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook