Νέο θρίλερ στο Μάτι: Ο πατέρας 13χρονου αγνοούμενου τον εντόπισε σε φωτό από την παραλία

νέο-θρίλερ-στο-μάτι-ο-πατέρας-13χρονου-α-719406

Τα ίχνη του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου χάθηκαν στο Μάτι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Βρισκόταν εκεί με τον παππού του, την γιαγιά του και τον θείο του. Όλοι τους μπήκαν στο αυτοκίνητο του τελευταίου για να μετακινηθούν προς τη θάλασσα και να σωθούν.

Ο πατέρας του υποστηρίζει τώρα ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ανέβηκαν στο Facebook από τον χρήστη Νίκο Καλογερίκο. Παράλληλα έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Στον κύκλο ο Δημήτρης και η γιαγιά του. Στον κύκλο ο Δημήτρης και η γιαγιά του.

Ο πατέρας του παιδιού αναγνώρισε τον μικρό Δημήτρη σε φωτό που αναρτήθηκαν στο Facebook. Ο πατέρας του παιδιού αναγνώρισε τον μικρό Δημήτρη σε φωτό που αναρτήθηκαν στο Facebook.

Μάλιστα, έχει και πληροφορίες ότι όντως ο γιος του και η πεθερά του βρέθηκαν στη συγκεκριμένη παραλία περιμένοντας το πλοιάριο που θα τους έσωζε. Μάλιστα, έχει και πληροφορίες ότι όντως ο γιος του και η πεθερά του βρέθηκαν στη συγκεκριμένη παραλία περιμένοντας το πλοιάριο που θα τους έσωζε.

Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της Δευτέρας και η αγωνία της οικογένειας εντείνεται.

Από την πρώτη στιγμή, ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος, έχει ανεβάσει στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους που έχει δημιουργηθεί (missingpeople.audax.gr) τη φωτογραφία του 13χρονου Δημήτρη.

Τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα:

«Αναστάσιος Αλεξόπουλος

Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.

Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος

Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.

(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)

Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook