Νέο επεισόδιο στον Έβρο: Συνέλαβαν δύο Τούρκους στρατιωτικούς

νέο-επεισόδιο-στον-έβρο-συνέλαβαν-δύο-737122

Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν το περιστατικό στον Έβρο στο ΓΕΕΘΑ και στο ΓΕΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr το επεισόδιο θα αντιμετωπιστεί όπως “αντιμετωπίζονταν πάντα αυτά τα θέματα”, πριν την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες που υπάρχουν το επεισόδιο έχει πρωταγωνιστές 4 Τούρκους στρατιωτικούς. Δύο απ΄ αυτούς συνελήφθησαν από ελληνική περίπολο και οι άλλοι δύο διέφυγαν. Στρατιωτικές πηγές διαψεύδουν ότι υπήρξαν πυροβολισμοί από την μία ή την άλλη πλευρά.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι Τούρκοι.

Είναι προφανές από τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής ότι η Αθήνα δεν λειτουργεί με λογική αντιποίνων, για όσα έκανε το καθεστώς Ερντογάν με την περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Σύμφωνα με κάποιες πηγές μάλιστα έχει ήδη υπάρξει επαφή σε υψηλό επίπεδο με την τουρκική πλευρά στην οποία εστάλη το μήνυμα ότι η Ελλάδα λειτουργεί με άλλο σκεπτικό.

Για περιστατικό “χαμηλής έντασης” κάνει λόγο το ΓΕΣ , για το επεισόδιο στον Έβρο. Παρόλα αυτά ώρες μετά απ΄ αυτό αρνείται να ανακοινώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι πληροφορίες που υπάρχουν ανεπισήμως, λένε για σύλληψη δύο Τούρκων στρατιωτικών. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν κρατούνται ή αν έχουν παραδοθεί στις τουρκικές αρχές, αφού το ΓΕΣ κάνει λόγο για περιστατικό “χαμηλής έντασης”.

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι Τούρκοι ήταν 4 και οι δύο διέφυγαν.

Πηγή: Militaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook