Νέο βασιλικό επεισόδιο: Η Λετίθια επανορθώνει τον καβγά με τη Σοφία με νέα γκάφα

νέο-βασιλικό-επεισόδιο-η-λετίθια-επαν-677687

Καλά πρέπει να περνάνε στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Ή και να μην περνάνε καλά τα ίδια τα βασιλικά μέλη, σίγουρα περνούν καλά όσοι «απολαμβάνουν» τις περιπέτειές τους. Και μία νέα περιπέτεια «χάρισαν» στο κοινό η βασίλισσα Λετίθια και η πρώην βασίλισσα Σοφία, μετά το πρώτο επεισόδιο του καβγά τους έξω από τον καθεδρικό ναό της Μαγιόρκα, ανήμερα του Πάσχα.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε η νεαρή βασίλισσα για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην πεθερά της, έγινε δημόσια προσπάθεια συμφιλίωσης των δύο γυναικών, που και αυτή όμως, κατέληξε σε αποτυχία.

Όταν λοιπόν σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, Φίλιππος, Λετίθια, πριγκίπισσα Λέονορ, πριγκίπισσα Σοφία και πρώην βασίλισσα Σοφία έφθασε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος, μετά την επέμβαση στο ισχίο που υπεβλήθη, έλαβε χώρα ένα ακόμα περιστατικό.

Θέλοντας να επανορθώσει για τη ζημιά στην εικόνα της, αλλά και να δείξει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις της με την πεθερά της, δια μέσου των κοριτσιών της, η Λετίθια έσπρωξε την κόρη της Σοφία προς τη γιαγιά της, την ώρα που τα φλας είχαν «πάρει φωτιά». Το έκανε όμως με τόσο άγαρμπο τρόπο, που κατάφερε και πάλι να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook