Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου | Σκληρές εικόνες

νέο-βίντεο-ντοκουμέντο-από-τον-ξυλοδα-744082

Το Νews 24/7 έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον 33χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος και ανάμεσα σε σπασμένα τζάμια, να κρατά με τα χέρια του το κεφάλι του και τον λαιμό του, λίγα δευτερόλεπτα μετά το ξυλοκόπημα που έχει δεχτεί από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και έναν άλλο άνδρα.

Ένας αστυνομικός καλεί το ΕΚΑΒ και ένας πολίτης εξηγεί στον αστυνομικό πού έχει τραυματιστεί ο 33χρονος.

Στο μεταξύ, συνελήφθη τελικά ο 55χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Αθήνα.

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σήμερα, Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, μένει να ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο, το οποίο κλώτσησε τον αιμόφυρτο 33χρονο μόλις του είχαν παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το News 24/7, στο κοσμηματοπωλείο δεν υπήρχε κάμερα ασφαλείας, κάτι ασυνήθιστο για κατάστημα αυτού του είδους και το οποίο λαμβάνεται υπόψη στις έρευνες που συνεχίζονται.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται η εκδοχή της ληστείας με μαχαίρι. Το μαχαίρι που βρέθηκε στο κατάστημα έχει σταλεί στα εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν επάνω του δακτυλικά αποτυπώματα.

Να σημειωθεί ότι ούτε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε πει πως είδε το Ζαν Κωστόπουλο να κρατά μαχαίρι, αλλά πως κάποιος του είπε πως μέσα στο κατάστημα του βρισκόταν ένα άτομο που κρατούσε μαχαίρι. Παράλληλα, δεν επιβεβαιώνεται ούτε η εκδοχή που υποστήριξε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, πως ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κατάστημα για να προφυλαχθεί από καυγά σε παρακείμενη καφετέρια.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook