Νέοι μπελάδες για τον Ηλία Ψινάκη … Πήρε φωτιά η αίθουσα του ΔΣ του Δήμου Μαραθώνα!

νέοι-μπελάδες-για-τον-ηλία-ψινάκη-πήρ-219864

marathonasΟ Ηλίας Ψινάκης είχε να αντιμετωπίσει νέους μπελάδες σήμερα στον Μαραθώνα.

Η αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα έπιασε φωτιά και πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να κατασβήσει τη φωτιά. Ενώ ψάχνουν από τι προκλήθηκε η φωτιά.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram φωτογραφία με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και τον διοικητή της αστυνομίας και έγραψε ένα μήνυμα αφήνοντας αιχμές. «Μας «άναψε » φωτιές ο Λέανδρος Ρακιτζής στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!! Το πρωί βγήκε το πόρισμα και «συμπτωματικά» το βράδυ πήρε φωτιά η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου …!!!Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σπύρο Λιβαθινό και τον Διοικητή της Αστυνομίας Α.Αλεξοπουλο. Τι τραβάω ….».

Όπως θα θυμάστε ο Ηλίας Ψινάκης είχε καταγγείλει τον προκάτοχό του για κατάχρηση χρημάτων του Δήμου. Ο επιθεωρητής Λέανδρος Ρακιτζής μετά από έρευνα έβγαλε το πόρισμά του σήμερα το πρωί σύμφωνα με το οποίο ο Ηλίας Ψινάκης είχε δίκιο και λίγες ώρες μετά έπιασε φωτιά στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου εξου και οι σπόντες του Ηλία Ψινάκη.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook