Νέες υποψηφιότητες για τον Τάσο Βάμβουκα

νέες-υποψηφιότητες-για-τον-τάσο-βάμβο-141148

vamvoukas_3Ακόμα τρεις νέοι συμπολίτες μας ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά  τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις 18 Μαΐου, με τον συνδυασμό “Δήμος Ενεργών Πολιτών”, στο πλευρό του Τάσου Βάμβουκα.

Πρόκειται για την Μάρω Παπαδάκη, απόφοιτη της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο και παράλληλα ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Η δεύτερη γυναικεία υποψηφιότητα είναι αυτή της Μαίρης Ανδρεαδάκη, η οποία εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων διαφημιστικών εντύπων και ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική στην χανιώτικη θεατρική ομάδα Απο-Δραση.

Η κυρία Ανδρεαδάκη ασχολείται επίσης εθελοντικά στο θεραπευτικό κέντρο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, όπως και στο «Παράρτημα Κέντρο Μέριμνας Παιδιών και Νέων Κρήτη».

Ο Νίκος Ποθουλάκης είναι διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ – ΜSc) στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Διατηρεί Τεχνικό γραφείο Μελετών.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook