Νέες… αφίξεις | Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό ANEKORAMA

νέες-αφίξεις-κυκλοφόρησε-το-καλοκαι-402300

Πλούσιο, ενημερωμένο και με καλοκαιρινή διάθεση, το εταιρικό περιοδικό ANEKORAMA δίνει και φέτος ραντεβού με τους αναγνώστες του στα πλοία της ΑΝΕΚ που ταξιδεύουν στις γραμμές του Αιγαίου, της Κρήτης και της Αδριατικής και για άλλη μια φορά φιλοξενεί στις σελίδες του όλη την γκάμα της θεματολογίας που το ανέδειξε σε αγαπημένη εν πλω συνήθεια των επιβατών.

Με αφετηρία το εξώφυλλο, που απεικονίζει την παραλία Σεϊτάν Λιμάνια, μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του καταξιωμένου φωτογράφου Γιώργου Λιζάρδου, η Κρήτη είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Φετινή έκπληξη, το Quiz: Πόσο Καλά Ξέρεις την Κρήτη; που μας προ(σ)καλεί να τσεκάρουμε και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας για την ιστορία, τη φύση και την κουλτούρα της, ενώ η φωτογραφική ξενάγηση Walk in the City μας συστήνει τις ωραιότερες διαδρομές και τα νέα hot spots της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Εξίσου εντυπωσιακό, με υπέροχες εικόνες και insiders’ tips, το οδοιπορικό Beachhopping στα Νότια Χανιά εξερευνά τη μοναδική γοητεία ενός προορισμού που «κρύβει» στις απρόσιτες ακτές του μαγευτικά φαράγγια, γραφικά ψαροχώρια, σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα και μερικές από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Ελλάδας: Φραγκοκάστελο, Ορθή Άμμος, Λουτρό...

Την τιμητική τους στην ύλη έχουν και τα μουσεία της Κρήτης, με highlights το νέο Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας -το τέταρτο μεγαλύτερο μουσείο αρχαιολογικού χώρου στην Ελλάδα- και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, με περισσότερα από 1.000 πρωτότυπα και διαδραστικά εκθέματα για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, το αφιέρωμα Made in Crete συνεχίζει και φέτος να αναδεικνύει την Κρήτη της πρωτοπορίας και της έμπνευσης, προβάλλοντας πρόσωπα, εταιρείες και προϊόντα που κάνουν τη διαφορά σε όλους τους επιμέρους τομείς της νέας επιχειρηματικότητας, από την αγορά τροφίμων και την αναβίωση της παράδοσης μέχρι την καλλιτεχνική δημιουργία.

Από τα υπόλοιπα θέματα ξεχωρίζουν η ταξιδιωτική περιπλάνηση στη Λευκάδα, με τις εκτυφλωτικά λευκές αμμουδιές και την καταπράσινη ενδοχώρα και η συνέντευξη του Μιχάλη Μπλέτσα, Διευθυντή Πληροφορικής στο Media Lab του MIT, που μιλάει για την επιστήμη του και πώς το Internet αλλάζει συνεχώς τον κόσμο, αλλά και για την πατρίδα του, τα Χανιά.

Τέλος, εκτός από το Address Book, σταθερό σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια στο περιοδικό, με τις καλύτερες επιλογές για φαγητό, ποτό, shopping και διαμονή στο νησί, θα βρείτε φέτος και έναν αντίστοιχο οδηγό με τις αθηναϊκές διευθύνσεις που μεταφέρουν το πνεύμα και τη γεύση της Κρήτης στην πρωτεύουσα.

Και βέβαια, όπως πάντα, στα ελληνικά και τα αγγλικά, το ΑΝΕΚΟRAMA δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να γνωρίσουν καλύτερα την ANEK LINES μέσα από τα τελευταία νέα & τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία, αλλά και να πληροφορηθούν για τα προνόμια και τις προσφορές που τους παρέχει το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών ANEK SMART.

Για όλα τα θέματα και τις πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Αναζητήστε το ANEKORAMA στα πλοία και τα πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES και “ταξιδέψτε” όλο το χρόνο σε όμορφους προορισμούς.

zarpanews.gr

One thought on “Νέες… αφίξεις | Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό ANEKORAMA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook