Νέες αποκαλύψεις: Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν στα όρια της χρεοκοπίας λίγο πριν το θάνατό του

νέες-αποκαλύψεις-ο-μάικλ-τζάκσον-ήταν-495606

Στο χείλος της χρεοκοπίας ήταν ο Μάικλ Τζάκσον λίγο πριν το θάνατό του το 2009 σύμφωνα με όσα κατέθεσε τραπεζίτης στη δίκη στην οποία θα αποφασιστεί αν η εφορία θα κατασχέσει την περιουσία του βασιλιά της ποπ για απλήρωτους φόρους ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

«Ήταν στο όριο. Προσπαθούσε απελπσιμένα να βρει τρόπο για το πώς να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση στην οποία βρισκόταν» δήλωσε στο δικαστήριο ο Ντέιβιντ Νταν. Ο Νταν προσελήφθη το 2007 από τον Τζάκσον προκειμένου να τον βοηθήσει με τα οικονομικά προβλήματα που ακολούθησαν τη δίκη για την κακοποίηση παιδιών.

Όπως εξήγησε προσπάθησε πάρα πολλές φορές να αναδιαρθρώσει το χρέος του τραγουδιστή αλλά ο ίδιος πολλές φορές υπονόμευε την προσπάθεια αυτή με συμφωνίες που έκανε και για τις οποίες χρειαζόταν να πληρώσει με μετρητά. Στις αρχές του 2008 σύμφωνα με τον Νταν, ο Τζάκσον είχε χρέος ύψους 300 εκατ. δολαρίων λόγω και της σπάταλης ζωής του ενώ το πάρκο της Neverland ήταν έτοιμη για κατάσχεση.

Ο Τζάκσον πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 ενώ προετοίμαζε περιοδεία με τίτλο «This is It» μετά τη λήψη υπερβολικής δόσης του αναισθητικού propofol που χρησιμοποιούσε για να κοιμάται καλύτερα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook