Νέα υπόθεση με βιασμό ανηλίκου | Υπό κράτηση ο εραστής της μητέρας του

νέα-υπόθεση-με-βιασμό-ανηλίκου-υπό-κρά-436230

Σάλος στην Αλεξανδρούπολη από τις αποκαλύψεις. Θύμα ένα μικρό αγοράκι που ζούσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα και τον σύντροφό της…

Μια περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη απο χθες στην Αλεξανδρούπολη, με έναν 30χρονο να βρίσκεται υπό κράτηση μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης μετά από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού.

Οι αστυνομικές αρχές έδρασαν με ταχύτητα και προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο φερόμενος ως παιδεραστής να τεθεί υπό κράτηση μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τι ακριβώς συνέβη και σε τι βαθμό κακοποιούσε το παιδί.

Ο φερόμενος ως δράστης μάλιστα δεν ήταν ένας απλός ξένος για το παιδί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο σύντροφος της μητέρας του. Άπλετο φως στην υπόθεση, θα ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Για την ώρα έχουν γίνει προσεκτικοί χειρισμοί για να διασφαλιστεί πρώτα από όλα η ασφάλεια του παιδιού.

Φρίκη στην Πτολεμαϊδα

Ο 41χρονος πατέρας, έπεσε χθες στα χέρια των αστυνομικών, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχει ήδη ομολογήσει τις ανατριχιαστικές πράξεις του.

Πληροφορίες λένε ότι ο 41χρονος από την Πτολεμαΐδα, δε δίσταζε να τάζει πράγματα, στην μόλις 11 ετών κόρη του, ζητώντας της ως αντάλλαγμα να τον αφήνει να ασελγεί στο παιδικό κορμάκι της! Συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να έταζε στη μικρούλα ότι θα την αφήσει να παίξει με το κινητό του τηλέφωνο ή ότι θα της αγοράσει ένα δικό της, ακριβό κινητό…

Το κοριτσάκι, δυστυχώς, στη συνέχεια αναγκαζόταν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου του του πατέρα. Αυτό συνέβαινε τους τελευταίους δύο μήνες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή αυτή υπόθεση. Πάντως ο 41χρονος είναι πλέον στα χέρια της Αστυνομίας και την Πέμπτη αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook