Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση Αγραφιώτου

νέα-συγκλονιστικά-στοιχεία-για-την-υπ-377807

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου και τα όσα φαίνεται να εκτυλίχθηκαν στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ όπου βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, έφερε στο φως η οικιακή της βοηθός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όπως υποστηρίζει η 30χρονη Γεωργιανή, εκείνη ήταν που κινητοποιήθηκε για να βρεθεί η εύπορη συνταξιούχος, ενώ διέψευσε τον ισχυρισμό του Αλβανού κηπουρού ότι ήταν σε κόντρα με την εργοδότρια της και επρόκειτο να απολυθεί.

Η Ια, όπως ονομάζεται η Γεωργιανή, ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της Αγραφιώτου και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή όταν έφυγε από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο, στις 21 Απριλίου.

Η ίδια δεν έχει νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα, έτσι εδώ και περίπου έναν μήνα κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και κινδυνεύει να απελαθεί.

Την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Σύμφωνα με την Γεωργιανή, το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου η Αγραφιώτου της είπε ότι θα πήγαινε στο Χαλάνδρι για να πληρώσει το οξυγόνο που χρησιμοποιούσε η άρρωστη μητέρα της.

Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας ένας κούριερ έφερε στο σπίτι αποδείξεις που έδειχναν ότι είχε πληρώσει την προηγούμενη μέρα.

Η 30χρονη ισχυρίστηκε επίσης ότι ανησυχούσε που η Αγραφιώτου καθυστέρησε να γυρίσει και γύρω στις 5 το απόγευμα κάλεσε δύο φορές στο κινητό, αλλά μετά σαν κάποιος να το έκλεινε. Αυτό είναι περίεργο γιατί στο δεύτερο και τρίτο υπόγειο γκαράζ (όπου βρέθηκαν το αυτοκίνητο και το πτώμα της 69χρονης) τα κινητά δεν έχουν σήμα. Την τρίτη φορά που κάλεσε το κινητό ήταν πλέον κλειστό.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook