Νέα στοιχεία για τον λοχία που αυτοκτόνησε στον Έβρο: Τι λένε από τη μονάδα του

νέα-στοιχεία-για-τον-λοχία-που-αυτοκτό-679115

Σοκαρισμένοι είναι στην XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού από τον θάνατο του 33χρονου ΕΠ-ΟΠ Λοχία, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, βρέθηκε σήμερα το πρωί απαγχονισμένος σε σπίτι στο Σουφλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert, τον άτυχο στρατιωτικό που βρισκόταν στο σπίτι των πεθερικών του βρήκαν μπλεγμένο μέσα σε σχοινιά, τα συγγενικά του πρόσωπα.

Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ταυτόχρονα με τις προσπάθειες για την ανάνηψή του, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και τελικώς μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε κάθε περίπτωση ο θάνατος του 33χρονου στρατιωτικού αποτελεί ένα μυστήριο τόσο για τους συναδέλφους του όσο και για τους οικείους του.

Άλλωστε υπήρξε ένα από τα πιο δραστήρια, ενεργά και υπεύθυνα στελέχη της μονάδας του. Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης μάλιστα την τελευταία διετία ο 33χρονος είχε λάβει δυο εννιάμηνες άδειες ανατροφής.

Μάλιστα κατά πληροφορίες εχθές Παρασκευή είχε ζητήσει και είχε λάβει απαλλαγή από την υπηρεσία.

Επιπρόσθετα το στέλεχος του Στρατού Ξηράς ήλκε την καταγωγή του από την περιοχή όπου και υπηρετούσε και το ίδιο και η σύζυγός του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook