Νέα εξέλιξη: Δεν κλείνει ο δρόμος Χρυσή Ακτή – Άγιοι Απόστολοι | Δεκτά ασφαλιστικά μέτρα της ΔΕΥΑΧ

νέα-εξέλιξη-δεν-κλείνει-ο-δρόμος-χρυσή-377725

Αναστέλλεται τελικά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr η απόφαση για το κλείσιμο του δρόμου που συνδέει την Χρυσή Ακτή με τους Αγίους Αποστόλους.

Σημειώνεται πως η νέα εξέλιξη έχει να κάνει με ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΔΕΥΑΧ, ζητώντας να μην υπάρξει καμία παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο που να θέσει σε κίνδυνο τα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων της ΔΕΥΑΧ.

Τα ασφαλιστικά μέτρα της επιχείρησης έγινα δεκτά και δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση στο σημείο μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως το μείζον ζήτημα είχε προκύψει μετά από δικαστική απόφαση η οποία έκρινε παράνομο τον συγκεκριμένο δρόμο που συνέδεε Χρυσή Ακτή και Αγίους Αποστόλους και επέβαλλε το κλείσιμό του.

Μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα καθώς το συγκεκριμένο σημείο αποτελούσε το σημείο διέλευσης οχημάτων , λεωφορείων κοκ για 18 χρόνια.

Τελικά μετά από αυτή την εξέλιξη η όποια διαδικασία αποξήλωσης του συγκεκριμένου τμήματος αναβάλλεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι το προγραμματισμένο για αύριο, Τετάρτη 27/7/2016, κλείσιμο του δρόμου, που ενώνει τη Χρυσή Ακτή με το πάρκο των Αγίων Αποστόλων, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), κατόπιν συνενόησης του Προέδρου της Επιχείρησης, κ. Σχετάκη, και του Δ.Σ. της, με τον Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα, και τη δημοτική αρχή, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της συγκεκριμένης ενέργειας, λόγω του κινδύνου φθοράς, που μπορούν να υποστούν τα υπάρχοντα κάτω από το οδόστρωμα δίκτυα κοινής ωφελείας και κυρίως οι αγωγοί λυμάτων, μια βλάβη των οποίων θα είχε ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση λυμάτων στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή.

Η Δημοτική Επιχείρηση έλαβε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης του κλεισίματος του δρόμου έως τις 15/11/2016, ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, που κατατέθηκαν.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook