Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη: Τι έδειξαν τα βίντεο για τους δύο άνδρες που πέρασαν από το ίδιο σημείο με τον Βαγγέλη

νέα-δεδομένα-στην-υπόθεση-γιακουμάκη-226961

giakoumakisΤις τελευταίες ημέρες άρχισε να διακινείται το σενάριο ότι από τα βίντεο στα οποία έχει καταγραφεί η πορεία του άτυχου 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής, προκύπτει ότι κάποιος τον ακολουθούσε. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέταση των δύο βίντεο που θεωρούνται πιο αξιόπιστα, η ΕΛ.ΑΣ. κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο βίντεο, του πρατηρίου καυσίμων απέναντι από την περίφραξη της Γαλακτοκομικής Σχολής, στις 13:55 έχει καταγραφεί ο Βαγγέλης, 11 λεπτά μετά ένας δεύτερος άντρας που τακτοποιήθηκε ως κάτοικος της περιοχής και ένα λεπτό μετά από αυτόν ένας τρίτος νεαρός. Ωστόσο, λίγο πιο κάτω από το κλειστό κύκλωμα εταιρείας security που βρίσκεται μετά την στροφή που θα έκανε ο 20χρονος για να βγει στον χωματόδρομο, (λίγο πιο κάτω βρέθηκε η σορός του), έχει καταγραφεί ο δεύτερος και ο τρίτος άντρας, όχι όμως και ο Γιακουμάκης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο νεαρός είχε στρίψει νωρίτερα και ότι δεν ακολουθούσε κανείς, αφού οι δύο άνδρες συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Εντωμεταξύ, τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα στα μέσα της εβδομάδας αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες θα διαπιστωθεί εάν έχει ασκηθεί βία στον άτυχο φοιτητή πριν το τραγικό του τέλος και τις επόμενες ώρες/ημέρες τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για το μαχαίρι, τα ρούχα και τα δείγματα από τα νύχια του νεκρού που έχουν σταλεί για να διαπιστωθεί αν υπάρχει γενετικό υλικό, πριν του ιδίου.

Εντωμεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ., αναμένεται να καλέσει τις επόμενες ημέρες για κατάθεση την μητέρα του Βαγγέλη για να καταγραφεί με λεπτομέρειες η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το προηγούμενο βράδυ και κατά τη διάρκεια της οποίας φαίνεται να της ανακοίνωσε τα άσχημα βαθμολογικά αποτελέσματα. Πάντως, η τελευταία τηλεφωνική κλήση που φαίνεται ότι δέχθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν στις 12:53 το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου, μία ώρα πριν εξαφανιστεί, από έναν συμφοιτητή του που τον κάλεσε για να φάνε μαζί στο εστιατόριο της εστίας. Η τηλεφωνική αυτή κλήση κράτησε μόλις 14 δευτερόλεπτα, δεν προέκυψε κάτι άλλο από αυτή και συν τοις άλλοις είχε αναφέρει εγκαίρως ο συγκεκριμένος φοιτητής την σύντομη αυτή τηλεφωνική επικοινωνία και στην κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook