Νέα δεδομένα για τον Πλατανιά μετά την αποχώρηση του ΟΦΗ

νέα-δεδομένα-για-τον-πλατανιά-μετά-την-227892

platanias_ofiΤέσσερα πια γίνονται τα εναπομείναντα παιχνίδια για τον Πλατανιά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν να δώσει την προτελευταία αγωνιστική στο Ηράκλειο κι ως εκ τούτου τα ματς που απομένουν, όλα τους, είναι μέσα στα Χανιά!

Με λίγα λόγια, τα ματς που έχει ακόμα να δώσει ο Πλατανιάς είναι με Καλλονή, Βέροια, Παναιτωλικό και Ολυμπιακό, όλα τους μέσα στα Περβόλια, τη στιγμή που κερδίζει στα χαρτιά Νίκη Βόλου και ΟΦΗ. Η βαθμολογική συγκομιδή του είναι τώρα στους 28, αλλά ουσιαστικά αυτή φτάνει στους 34.

Εφόσον ο Πλατανιάς πετύχει το απόλυτο, πράγμα δύσκολο όταν ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι κόντρα στον Ολυμπιακό, θα φτάσει τους… 46 βαθμούς, αλλά αυτό που πρέπει να τονιστεί, είναι ότι δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα να «καθαρίσει» την παραμονή της στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν μέσα στο «σπίτι» της, εκ των οποίων το πρώτο είναι απέναντι στην Καλλονή.

Τα νέα δεδομένα φέρνουν τον Πλατανιά λοιπόν να αποκτά πλεονέκτημα, αλλά όλα ξεκινούν και… θα συνεχιστούν από το ματς με την Καλλονή το οποίο πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία.

Σημειώνεται ότι ο ΟΦΗ ήταν ακόμα να αντιμετώπιζε εφόσον δεν αποχωρούσε, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο και την Καλλονή, εκτός του Πλατανιά ασφαλώς, ενώ είχε στο πρόγραμμά του και τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook