Νέα αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

νέα-αποχώρηση-από-τους-ανεξάρτητους-έ-711979

Συνεχίζονται οι «διαρροές» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στον απόηχο της υπογραφής της συμφωνίας στις Πρέσπες για την ονομασία των Σκοπίων, καθώς τη Δευτέρα (09/07/2018) αποχώρησε από το κόμμα ο συντονιστής Πιερίας, Κώστας Φιλοκώστας.

Ο κ. Φιλοκώστας διατελούσε έως τώρα χρέη αναπληρωτή Γραμματέα Εσωτερικών & Διοικητής Ανασυγκρότησης στους ΑΝ.ΕΛ. για το νομό Πιερίας.

Αποφάσισε δε αποφάσισε να αποχωρίσει ακολουθώντας όλα τα μέλη της συντονιστικής Επιτροπής και όλοι οι πολιτευτές του κόμματος του Πάνου Καμμένου στην Πιερία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Φιλοκώστας αναφέρει τα εξής:

«Ως συντονιστής ΠΙΕΡΙΑΣ αυτά τα έξι χρόνια από τη δημιουργία των ΑΝ.ΕΛ. θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μελή της συντονιστικής, τους πολιτευτές του νομού που από το 2012 συνυπήρξαμε σε αγώνες για τα πολιτικά μας “πιστεύω”, περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο, με γνώμονα και κριτήριο το καλό της χώρας. Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις παραιτήσεις όλων των μελών της συντονιστικής αλλά και των πολιτευτών, θεωρώ ότι πρέπει να πράξω το αυτονόητο και να κλείσω τελευταίος την πόρτα που άνοιξα πρώτος.

Οι αποφάσεις στην πολιτική είναι συλλογικές και άρα υποχρεούμαι να τις σεβαστώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. σε όλη την Ελλάδα, αλλά εγώ από σήμερα παύω να συγκαταλέγομαι σε αυτούς. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας κρίνει όλους από τα πεπραγμένα μας αν είχαν δόλο ή όχι…».

Πηγή: CNN.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook