Νέα ήττα και νέες περιπέτειες για τον Πλατανιά

νέα-ήττα-και-νέες-περιπέτειες-για-τον-π-120853

platanias.ofiΔεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο και να μείνει στους μόλις 19 βαθμούς, μια συγκομιδή «φτωχή» που βάζει τον Πλατανιά σε περιπέτειες σε ό,τι αφορά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Πλατανιά «μπήκε» δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανταπεξέλθει αφενός στην πίεση του ΟΦΗ και αφετέρου να δημιουργήσει ευκαιρίες, σε ένα συνολικά καλό πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν τη νίκη.

Πλατανιάς και ΟΦΗ πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, ωστόσο ο Περογαμβράκης στο 47′ άνοιξε το σκορ για τους Ηρακλειώτες με σουτ μέσα απο την περιοχή.

Ο Πλατανιάς έδειξε να μην μπορεί να αντιδράσει με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας και να καταφέρνει να επιβάλει το ρυθμό του στο ματς.

Το τελικό 2-0 υπέρ του ΟΦΗ, διαμόρφωσε στο 75′ με κεφαλιά ο Ζε Εντουάρντο μετά από σέντρα του Λαμπρόπουλου.

Στο γήπεδο των Περιβολίων εκτός από τους φιλάθλους του Πλατανιά, βρέθηκαν και πάνω από 300 φίλοι του ΟΦΗ.

Συνθέσεις:

Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τέτε, Γουνδουλάκης, Κάταϊ, Μπέλιτς, Τόρες

Ο.Φ.Η (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Πληροφορίες και φώτο: athlitiko.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook