«Μόνο η μισή αλήθεια» στην ταινία ο «Λύκος της Wall Street | Video με την εξομολόγηση του πραγματικού «λύκου»

μόνο-η-μισή-αλήθεια-στην-ταινία-ο-λύ-121934

beta porushΚαταδικάστηκε σε 39 μήνες φυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ασφαλιστικές απάτες.

Υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του Jordan Belfort, γνωστού ως «Λύκου της Wall Street» και δεξί του χέρι.

Αν και αρνείται κατηγορηματικά πως κακοποίησε έναν νάνο ή έκανε τρίο με τον ίδιο τον «Λύκο» και μία 17χρονη, ο Danny Porush έγραψε τη δική του ιστορία στο πλευρό του διαβόητου χρηματιστή, του οποίου η ζωή έγινε ταινία βασισμένη στα δύο βιβλία με τα απομνημονεύματά του.

Μόνο η μισή αλήθεια ειπώθηκε στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» του Μartin Scorseze στην οποία πρωταγωνιστούν ο Leonardo Di Caprio ως Jordan Belfort και ο Jonah Hill ως Danny Porush, λένε και οι δύο άνδρες που σήμερα είναι 51 ετών και 56 αντίστοιχα και παρ‘ όλο που επικοινωνούν συχνά δεν έχουν τη στενή σχέση που είχαν πριν από τη σύλληψή τους.

Ο Porush διάγει ακόμη και σήμερα πολυτελέστατο βίο, αν και χρωστούν στα θύματά τους μαζί με τον Belfort 200 εκατ. δολάρια, ενώ μόνο το σπίτι όπου διαμένει στοιχίζει 7,5 εκατ. δολάρια.

«Όταν ξυπνάω το πρωί είμαι ένας νόμιμος, επιτυχημένος επιχειρηματίας με μία υπέροχη ζωή» δηλώνει και αν και θυμάται πολύ καλά το παρελθόν το έχει ξεπεράσει και έχει χαράξει μία νέα αρχή στη ζωή του.

Τονίζει ότι πολλά απ’ όσα περιγράφει ο Belfort στα βιβλία και το σενάριο της ταινίας είναι της φαντασίας του και επισημαίνει ότι ουδέποτε έκανε τρίο με τον ίδιο τον Belfort και μία 17χρονη και ουδέποτε πήρε ναρκωτικά έστω και νόμιμα.

http://www.youtube.com/watch?v=2lrnljvcLD8

«Ο χαρακτήρας της ταινίας δεν είμαι εγώ. Δεν είχα καμία σχέση με την ταινία και δεν ζω στο παρελθόν. Δεν είμαι εγώ και όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι δεν έκανα ποτέ αυτά τα πράγματα.

Μάλιστα, ένιωσε έντονα προσβεβλημένος από την ταινία που απείλησε με μηνύσεις και γι’ αυτό το όνομα του συνεργού του Belfort στην ταινία έγινε Danny Azoff.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Porush πραγματοποίησε διαγωνισμό ρίψης νάνων -κάπως σαν σφαιροβολία δηλαδή-, έφαγε ζωντανό ένα χρυσόψαρο εργαζομένου για να τον τιμωρήσει επειδή δεν ήταν αρκετά παραγωγικός, έδειξε τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο σ’ ένα πάρτι, έκανε κρακ κι άλλα ναρκωτικά.

Όλα αυτά τα διαψεύδει κατηγορηματικά… Όλα εκτός από ένα… Το χρυσόψαρο το έφαγε πράγματι: «Είπα σ’ έναν χρηματιστή, αν δεν κάνεις περισσότερη δουλειά θα φάω το χρυσόψαρό σου. Και το έκανα» ανακαλεί.

Επίσης, παραδέχεται ότι υπήρχαν νάνοι στο γραφείο αλλά δεν πείραξε ποτέ κανέναν: «Δεν κακοποιήσαμε κανέναν, ήμασταν φιλικοί μαζί τους, δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη».

Όσον αφορά τα ναρκωτικά ανέφερε: «Δεν κάπνισα ποτέ κρακ», ενώ για το «καυτό» τρίο σχολιάζει:

«Δεν είμαι ομοφοβικός αλλά δεν έκανα ποτέ σεξ με ένα κορίτσι κι έναν άνδρα. Ήμουν με χιλιάδες γυναίκες, πολλές στο ίδιο κρεβάτι, αλλά μόνο με γυναίκες… Και ποτέ με ανήλικες».

Πριν από την εταιρεία που ίδρυσαν με τον Belfort, υπήρξε εκπαιδευόμενός του χρηματιστής. Όταν ο Belfort ίδρυσε τη Stratton Oakmont, ο Porush αγόρασε ένα μερίδιο ως μικρός επενδυτής.

Στο τέλος της δεκαετίας του ‘80 και αρχές του ‘90 η εταιρεία ήταν από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές-χρηματιστηριακές εταιρείες και απασχολούσε περίπου 1.000 χρηματιστές και διαχειριζόταν εκατομμύρια.

Το 1999 καταδικάστηκε σε 39 μήνες φυλακή καθώς δήλωσε ένοχος σε δέκα ποινές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ασφαλιστικές απάτες έπειτα από μακρόχρονη έρευνα του FBI.

Ο Belfort έμεινε στη φυλακή 22 μήνες και μέχρι σήμερα χρωστά στα θύματά του 200 εκατ. δολάρια ενώ πρέπει σύμφωνα με εντολή δικαστηρίου να επιστρέψει το 50% των οφειλών του.

Ο Porush ωστόσο, επέστρεψε 11 εκατ. δολάρια και λέει ότι ξεπλήρωσε καθώς επισημαίνει ότι η… επιστροφή οφειλών είναι πρόβλημα του Jordan κι άλλωστε αυτό που σώζει τον ίδιο είναι ότι δεν έχει περιουσιακά στοιχεία στο όνομα το δικό του αλλά είναι όλα στο όνομα της δεύτερης συζύγου του, Lisa.

Όσο για τον Belfort; Και στα δύο βιβλία του επιμένει ότι το γραφείο του ήταν ένα άντρο οργίων.

Οι εργαζόμενες χόρευαν γυμνόστηθες στα πόδια των ανδρών συναδέλφων τους, τα ομαδικά όργια ήταν καθημερινότητα, οι εργαζόμενοι έκαναν σεξ σε γυάλινα ασανσέρ και οι υπόλοιποι τους παρακολουθούσαν.

Κοκαΐνη, χάπια ερωτικής διέγερσης, αλκοόλ, επιβράβευση με πόρνες μαζορέτες για επαγγελματικές ομάδες και γυμνές ορχήστρες που έπαιζαν μουσική για να διασκεδάζουν στα αυτοσχέδια πάρτι μέσα στην εταιρεία…

Μία παρηκμασμένη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα χαρακτηρίζει την καθημερινότητά του ο Belfort, μία καθημερινότητα που ο Porush θέλει σίγουρα να ξεχνά ή προτιμά να τη θεωρεί αποκύημα της φαντασίας του συνεταίρου-συνεργού του.

Πηγή: real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook