Μόδα… παρωδία: Τρώνε τον πλακούντα τους για να αντιμετωπίσουν την επιλόχειο κατάθλιψη!

μόδα-παρωδία-τρώνε-τον-πλακούντα-του-741013

Την αποκάλυψη ότι έφαγε τον πλακούντα, μετά τον δεύτερο τοκετό της, προκειμένου να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη έκανε η Κρίσι Τέιγκεν…

Το 32χρονο μοντέλο, σε συνέντευξη στο CBS αποκάλυψε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Μάιλς Τεοντόρ, τον περασμένο Μάιο. Ο λόγος ήταν ότι «ήθελε να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης της» και σύμφωνα με την ίδια, είχε αποτέλεσμα.

«Δεν είναι κάτι φυσιολογικό; Είμαι στο Λος Άντζελες, οπότε αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Το ψήνουν εδώ. Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο από τον δικό μου μετά», είπε μάλιστα στην παρουσιάστρια.

Η Κρίσι Τέιγκεν δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει κάνει κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο έπραξαν τόσο η Κιμ Καρντάσιαν όσο και η Αλίσια Σίλβερστοουν μεταξύ άλλων.

Η κατανάλωση… πλακούντα έχει γίνει «μόδα» καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση και την ενέργεια των νέων μητέρων, καθώς και ότι μπορεί να αυξήσει το γάλα. Πολλές είναι οι γυναίκες που μετατρέπουν τον πλακούντα σε χάπια.

Πάντως, γιατροί, σύμφωνα με το USA Today, προειδοποιούν ότι η συγκεκριμένη τακτική μπορεί να κρύβει κινδύνους για την υγεία.

Πηγή: ereportaz.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook