Μυτερές γόβες, οι διαχρονικές | Από μίλιτερ μέχρι φλοράλ, θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα | Photos

μυτερές-γόβες-οι-διαχρονικές-από-μίλι-458674

Αυτό το χειμώνα επιστρέφουμε σε κλασικά στιλιστικά μονοπάτια. Φαίνεται ότι μυτερές γόβες δεν έφυγαν ποτέ από το προσκήνιο.

Τις συναντάμε με όλα τα outfit: με jeans ή υφασμάτινα παντελόνια, με φούστες midi ή μίνι – pencil ή πιο φαρδιάς γραμμής- με χοντρά ή λεπτά καλσόν, με slip φορέματα. Με εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Oι μυτερές γόβες κάνουν την γυναίκα κομψή και σικάτη και το στυλ τους φέρνει αέρα άλλων δεκαετιών αποδεικνύοντας ότι παραμένουν σταθερή αξία στο πέρασμα του χρόνου. Μαύρες, μιλιτέρ, λεοπάρ, φλοράλ, μπεζ, σε πιο έντονα χρώματα και πιο περίτεχνα μοτίβα.

Christian Louboutin, Dolce & Gabbana Sophia Webster, Jimmy Choo, Tabitha Simmons Miu Miu, Salvatore Ferragamo: οι μεγαλύτεροι οίκοι τις προτείνουν και τα μυτερά παπούτσια κάνουν και πάλι δυναμική είσοδο στις πασαρέλες. Οι μυτερές γόβες αδιαμφισβήτητα κολακεύουν τα γυναικεία πόδια περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι, κάνοντάς τα ακόμα πιο sexy. Τα γοβάκια που έντυναν τα πόδια μας στα 80s γίνονται και πάλι hot επιλογή γι’αυτή τη σεζόν.

Οι καθημερινές εμφανίσεις αποκτούν άλλη διάσταση κι εσύ θα νιώθεις πιο στιλάτη από ποτέ! Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας αρκεί να συνδυαστούν με κομμάτια που εσένα σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

goves1

goves2

goves3

goves4

goves5

goves6

goves7

goves8

goves9

goves10

goves11

goves12

bovary.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook