Μυστικό δείπνο Δένδια-Μεϊμαράκη

μυστικό-δείπνο-δένδια-μεϊμαράκη-310974

Τετ-α-τετ είχαν το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Δένδιας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε μαγαζί του κέντρου της Αθήνας.  Ο πρώην υπουργός με αφορμή και την ονομαστική του εορτή συναντήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ στο τραπέζι βρίσκονταν, μεταξύ άλλων και ο Βουλευτής Ηλίας, Κώστας Τζαβάρας, ο βουλευτής Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας και ο πρώην βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέα Λυκουρέντζος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση γίνεται σε ένα σημείο, όπου η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει αδυνατήσει επικοινωνιακά, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Νίκος Δένδιας, έχει πάρει πάνω του ένα κομμάτι του εσωκομματικού παιχνιδιού, διαμορφώνοντας νέες ισορροπίες.

Θυμίζουμε την πρόσφατη συνάντηση στο Χίλτον με μερίδα βουλευτών που πρόσκεινται στον Κώστα Καραμανλή, κάτι που μπορεί να έχει την δική του σημασία. Και χθες εξάλλου, οι συνδαιτυμόνες της παρέας ήταν πρόσωπα που  έχουν αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr η παρέα έκατσε πάνω από δύο ώρες στο μαγαζί και συζητήθηκαν όλες οι πολιτικές, οικονομικές, αλλά και εσωκομματικές εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook