Μυστήριο με το θάνατο υπαλλήλου ξενοδοχείου | Καταγγελίες για βάρδιες 12 ωρών χωρίς ρεπό!

μυστήριο-με-το-θάνατο-υπαλλήλου-ξενοδ-270555

Ο αιφνίδιος θάνατος μια νεαρής υπαλλήλου ξενοδοχείου στην Ζάκυνθο, έχει ξεσηκώσει τους συνδικαλιστικούς φορείς του νησιού, που με ανακοίνωση τους καταγγέλλουν τις κακές συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στα μεγάλα ξενοδοχεία του νησιού.

Σύμφωνα με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τουρισμό και Επισιτισμό Ζακύνθου, μια εκπαιδευόμενη μαθήτρια Ουκρανικής καταγωγής, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό της – και κατά την μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σε ανακοίνωση του μετά το τραγικό αυτό συμβάν, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων καταγγέλλει ότι η «εντατικοποίηση μέχρι τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, είναι ο κανόνας πίσω από την πολυτελή βιτρίνα των μεγάλων ξενοδοχείων».

«Στις βάρδιες φτάνουν και τις 12 ώρες τη μέρα χωρίς ρεπό…Οι συνθήκες δουλειάς φθείρουν την υγεία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, οι οποίοι αναφέρουν λιποθυμίες και πόνους στις αρθρώσεις και στη μέση» καταγγέλλει μεταξύ άλλων το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

newsit.gr

One thought on “Μυστήριο με το θάνατο υπαλλήλου ξενοδοχείου | Καταγγελίες για βάρδιες 12 ωρών χωρίς ρεπό!

  1. Για καντε μια ερευνα και στα δικα μας ξεν/χεια εδω στα χανια το ιδιο και χειροτερα ειναι 5στερα σου λεει μετα και πρασιν αλογα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook