Μυστήριο με την πτώση της 17χρονης Ελληνίδας μαθήτριας | Τι εκτιμούν οι Ιταλοί γιατροί

μυστήριο-με-την-πτώση-της-17χρονης-ελλην-221816

asthenofora italiaΠέπλο μυστηρίου καλύπτει τι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 17χρονη μαθήτρια από το 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας Ημαθίας έπεσε από τον 2ο όροφο του ξενοδοχείου στη Ρώμη, όπου διέμενε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τη δυνατή πτώση της και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ιταλικής πρωτεύουσας με μηχανική υποστήριξη, φέρεται το βράδυ της Τετάρτης να ένιωσε αδιαθεσία. Μέχρι η επιβλέπουσα καθηγήτρια να κατέβει στη ρεσεψιόν και να της φέρει κάποιο παυσίπονο, η 17χρονη είχε πέσει από το μπαλκόνι του δωματίου της που βρισκόταν στον 2ο όροφο.

Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές δεν έμεναν μόνοι στα δωμάτιά τους, αλλά με συμμαθητές, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο επιβλέπων ιατρός του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Φραντσέσκο Τζερίλι έχει αποκλείσει προς το παρόν το ενδεχόμενο, το κορίτσι να έπεσε έπειτα από σπρώξιμο.

Πάντως, η ιταλική αστυνομία που έχει αναλάβει τις έρευνες για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της πτώσης της μαθήτριας από την Ημαθία, έχει πάρει καταθέσεις από εκπαιδευτικούς-συνοδούς των μαθητών, αλλά και από μαθητές οι οποίοι επέστρεψαν χθες στην Ελλάδα. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει πέσει φως στην υπόθεση και η αστυνομία δεν έχει κατορθώσει να βρει μάρτυρες εκτός σχολείου που θα μπορούσαν περνώντας από τον δρόμο να είχαν δει τι πραγματικά συνέβη.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook