Μυκονιάτης: «Το αμυντικό κομμάτι και ο ρυθμός θα είναι τα “κλειδιά”»

μυκονιάτης-το-αμυντικό-κομμάτι-και-ο-646297

Στις επιτυχίες θέλει να επιστρέψει σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα από την Κύμη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 BL Show.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας, Σταύρος Μυκονιάτης, πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει του σημερινού αγώνα, τονίζοντας την κρισιμότητά του, ενώ σημείωσε πως το «κλειδί» για τη νίκη θα είναι η άμυνα.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως χρειαζόμαστε μία νίκη εκτός έδρας για να μπούμε στα πλέι οφ, έχοντας την ευκαιρία να την επιτύχουμε στο αυριανό ματς. Η Κύμη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας πολύ καλό υλικό. Από τα μισά του α’ γύρου έως τώρα έχει δείξει εξαιρετική εικόνα. Εμείς καλούμαστε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το αμυντικό κομμάτι και ο ρυθμός θα είναι τα «κλειδιά» για μας, αφού αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που τρέχει καλά στο γήπεδο και σουτάρει με πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Μάλκολμ Άρμστεντ, υπογραμμίζοντας: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ιδιαίτερα τώρα που φτάνουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος. Όμως θεωρώ πως το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής διότι έχουμε μείνει πίσω, όσον αφορά στον στόχο μας. Απέναντι στην Κύμη θα πρέπει να εμφανιστούμε με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες μας για την πρόκριση στα πλέι οφ. Για να πάρουμε το «διπλό» θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα, όπου θεωρώ πως έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα και προσωπικά θα προσπαθήσω να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook