Μπόνο: «Μάλλον δεν θα ξαναπαίξω ποτέ μου κιθάρα» | Τo απίστευτο ατύχημα του τραγουδιστή

μπόνο-μάλλον-δεν-θα-ξαναπαίξω-ποτέ-μο-198738

bonoΔεν είναι ευχάριστα τα νέα για τον τραγουδιστή των U2, καθώς ο Μπόνο, όπως ο ίδιος δήλωσε, μάλλον δεν πρόκειτε να μπορέσει να παίξει και πάλι κιθάρα.

Ο τραγουδιστής το Νοέμβριο που πέρασε είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο του που αποδείχθηκε πιο σοβαρό απ’ ότι πίστευε αρχικά.  Πιο συγκεκριμένα, έπεσε από το ποδήλατό του στη Νέα Υόρκη και έσπασε το χέρι του σε έξι σημεία, ενώ υπέστη και άλλα κατάγματα στην κοιλότητα του ματιού, στην παλάμη και στον ώμο του.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλον, παρά τον εαυτό μου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο 54χρονος Ιρλανδός μιλώντας για το συμβάν. Θέλησε επίσης να ενημερώσει του fans των U2 για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και να εκμυστηρευθεί το φόβο του πως δε θα μπορέσει να παίξει και πάλι κιθάρα, μέσα από την σελίδα του συγκροτήματος με μια πολύ προσωπική επιστολή.

«Η ανάκαμψη είναι πιο δύσκολη από όσο φανταζόμουν. Την ώρα που το γράφω αυτό, δεν είναι ακόμη σαφές αν θα ξαναπαίξω κιθάρα. Η μπάντα μου υπενθύμισε πως τόσο αυτοί όσο και ο δυτικός πολιτισμός δεν εξαρτώνται από το αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει,  «Λιποθύμησα και δεν θυμάμαι καθόλου πώς βρέθηκα στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με όλα αυτά τα κόκαλα να εξέχουν από το δερμάτινο τζάκετ μου. Πολύ πανκ ροκ…».

Μπορεί ο Μπόνο να κάνει χιούμορ αλλά πέρασε πραγματικά μεγάλη περιπέτεια. Η εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει  διήρκησε πέντε ώρες, οι γιατροί του τοποθέτησαν τρεις μεταλλικές πλάκες και 18 βίδες τιτανίου στον αγκώνα του, γι’ αυτό και κουνάει με δυσκολία το χέρι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook