Μπρους Σπρίνγκστιν: Ναι, έγραψα τραγούδι για το «Χάρι Πότερ» και το απέρριψαν

μπρους-σπρίνγκστιν-ναι-έγραψα-τραγού-461332

Μια παράξενη φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και χρόνια επιβεβαίωσε ο Μπρους Σπρίνγκστιν, μιλώντας σε εκπομπή του BBC Radio 2.

Ειδικότερα, ο «The Boss» (όπως είναι ευρέως γνωστός ο θρύλος της αμερικανικής ροκ) δήλωσε στη συνέντευξή του ότι είναι ακριβής μια πληροφορία που είχε ακουστεί πριν αρκετό καιρό, ότι δηλ. είχε γράψει ένα τραγούδι για το franchise του «Χάρι Πότερ», αλλά το απέρριψαν οι παραγωγοί της δημοφιλούς σειράς ταινιών.

«Είναι αλήθεια. Δεν το χρησιμοποίησαν», είπε χαρακτηριστικά ο 67χρονος ρόκερ, εξηγώντας ότι είχε γράψει το εν λόγω κομμάτι εμπνευσμένος από την εμπειρία της ανάγνωσης των βιβλίων του «Χάρι Πότερ» στον μεγάλο του γιο.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του, επρόκειτο για μια μπαλάντα που όμως δεν θύμιζε σε τίποτα το συνηθισμένο του στυλ. «Ήταν τελείως διαφορετικό από τα κομμάτια που τραγουδάω συνήθως, αλλά νομίζω πως θα ταίριαζε πολύ ωραία στο ύφος των ταινιών», συμπλήρωσε ο Σπρίνγκστιν.

Όσο για τον λόγο αυτής της απόρριψης, το fan forum του τραγουδιστή αναφέρει ότι ο μουσικός προσέφερε το τραγούδι του στον Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας της σειράς με τίτλο «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος», όμως η συγγραφέας είχε θέσει ως όρο στο συμβόλαιό της ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν εμπορικά κομμάτια στο franchise.

O Σπρίνγκστιν βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Λονδίνο στο πλαίσιο της προώθησης της καινούργιας του αυτοβιογραφίας «Born to Run».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook