ΜΠΡΑΒΟ… Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν θα πήγαινε ποτέ στο gay parade

μπραβο-ο-βασίλης-τσιάρτας-δεν-θα-πήγα-594112

Σε άλλους λένε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, στον Βασίλη Τσιάρτα ταιριάζει καλύτερα να παίζει μπάλα παρά να διατυπώνει τις ομοφοβικές του απόψεις.

Ενδεικτικά κάποιες από αυτές, όπως τις ανέβασε στο facebook (κάναμε τις απαραίτητες ορθογραφικές διορθώσεις, διότι ουδείς… άσφαλτος) με αφορμή το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου:

1) Για μένα ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.

2) Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δεν πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό.

3) Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

4) Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια.

Και καταλήγει με ένα ατράνταχτο επιχείρημα ο Βασίλης Τσιάρτας, ένα επιχείρημα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης: «Ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση». Για την Εύα που έφαγε το μήλο δεν έγραψε τίποτε, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Για να ολοκληρώσει το απαύγασμα σκέψης συμπλήρωσε: «Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Επειδή μάλιστα κάποιοι αντέδρασαν, ξέρετε άλλωστε πως είναι τα social media, ο Βασίλης Τσιάρτας συμπλήρωσε (κάναμε ξανά τις απαραίτητες ορθογραφικές διορθώσεις): «Δεν πρόκειται ούτε να με φιμώσετε, ούτε να μου αλλάξετε γνώμη. Αυτή είναι η άποψη μου κ ΤΕΛΟΣ. Οι αντιδράσεις σας δείχνουν και τις ενοχές σας…».

Ωχ, μας κατάλαβε ο Βασίλης, τις έπιασε τις ενοχές μας.

Σημείωση: Είναι τόσο εξωφρενικά τα παραπάνω που θα ευχόμουν, ως ΑΕΤζής και θαυμαστής του Τσιάρτα, ο λογαριασμός αυτός στο facebook να ήταν ψεύτικος και όχι δικός του.

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

One thought on “ΜΠΡΑΒΟ… Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν θα πήγαινε ποτέ στο gay parade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook