Μπράβο ξεφτέρια… Πάνω από 32.000 κοινοποιήσεις σε μούφα διαγωνισμό για κινητό Samsung

μπράβο-ξεφτέρια-πάνω-από-32-000-κοινοποιή-441285

Μια νέα απάτη like farming εμφανίστηκε σήμερα στο ελληνικό facebook! Μετά τις πολυτελείς Μερσεντές που κληρώνονταν στις… 31 Ιουνίου τα δήθεν αεροπορικά εισιτήρια της Aegean, τα πανάκριβα καλλυντικά MAC και πολλά πολλά ακόμα περιστατικά, ήταν η σειρά της Samsung να γίνει το «δόλωμα» για να ψαρεύουν «likes» οι διάφοροι διαδικτυακοί απατεώνες.

samsung

 

 

 

 

Αρκεί μια ενασχόληση 2 λεπτών για να διαπιστώσει κανείς ότι ούτε κατάστημα υπάρχει, ούτε κλήρωση ούτε φυσικά και κινητά τηλέφωνα (σε κανένα χρώμα). Πατώντας κλικ σε πηγαίνει στην παρακάτω σελίδα ενώ παράλληλα ακούγονται μουσικές και ήχοι σαν να κέρδισες στα φρουτάκια.

sams

Όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί που υπόσχονται υπέρογκα δώρα, όπως αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρονικές συσκευές, ταξίδια πολύ μεγάλης αξίας, κτλ. είναι μια απάτη. Δημιουργούνται για να μπορέσουν οι επιτήδειοι να μαζέψουν χιλιάδες οπαδούς στη σελίδα τους και μετά να προωθήσουν στους χιλιάδες οπαδούς που εξαπάτησαν με τους ψεύτικους διαγωνισμούς ότι θέλουν, ή να πουλήσουν αυτές τις σελίδες στην μαύρη αγορά.

Ας είμαστε λοιπόν όλοι λίγο πιο προσεκτικοί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook