Μπράβο κορίτσι μου… Πρωταθλήτρια στο τένις η Χανιώτισσα Ελευθερία Γκόγκου | Photos

μπράβο-κορίτσι-μου-πρωταθλήτρια-στο-393169

Η Ελευθερία Γκόγκου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με έναν τίτλο στο Asker της Νορβηγίας, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά του Asker Open, διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe. Στα μονά, η 15χρονη Χανιώτισσα τενίστρια, του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας, έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση.

gogou1Η Ελευθερία Γκόγκου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά του Asker Open, μαζί με την Πολωνή παρτενέρ της, Weronika Baszak. Οι δύο τενίστριες, Νο. 1 στο ταμπλό, είχαν πάρει bye για τα ημιτελικά, όπου πραγματοποίησαν την πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα τους, επικρατώντας των Emelie Gabran (Φινλανδία) και Anastasia Stepina (Ρωσία), με 6-1, 6-1.

Στον τελικό, η Γκόγκου και η Baszak αντιμετώπισαν το Νο. 2 ζευγάρι του ταμπλό, τη Σουηδέζα Olivia Malm και τη Βρετανίδα Charlotte Russell. Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά η Ελληνίδα και η Πολωνίδα συμπαίκτριά της επικράτησαν με 7-5, 7-6 (1).

gogou2Αυτός ήταν ο δεύτερος φετινός τίτλος για την Ελευθερία σε τουρνουά της Tennis Europe, καθώς θυμίζουμε πως είχε κερδίσει στα διπλά και στο Herodotou Tennis Academy TE U16 στη Λάρνακα τον Απρίλιο, μαζί με την Ελένη Λουκά. Συνολικά έχει 4 τίτλους στα διπλά σε διοργανώσεις της ETA, αφού είχε κερδίσει άλλους δυο το 2015, στο Aridea Cup και στο Kilkis Cup στη χώρα μας, μαζί με την Εμμανουέλα Αντωνάκη.

Στα μονά του Asker Open, η Ελευθερία ολοκλήρωσε την καλή παρουσία της με 2 νίκες και μια ήττα. Η 15χρονη αθλήτριά μας, Νο. 2 στο ταμπλό και Νο. 345 στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe, δεν είχε απωλέσει κανένα σετ στις πρώτες δύο αναμετρήσεις της.

gogou3Στον 1ο γύρο κέρδισε τη Νορβηγίδα Lene Mari Bolkesjo Hovda με 6-1, 6-1, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκε της επίσης Νορβηγίδας Emely Kahrs, με 6-0, 6-1. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από τη Νορβηγίδα Victoria Schnell Jacobsen, Νο. 3 στο ταμπλό, με 6-0, 6-3.

Πηγή: tennisnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook