Μπράβο Βούλα… Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν η Παπαχρήστου

μπράβο-βούλα-πρωταθλήτρια-ευρώπης-σ-724643

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο, χάρισε στην Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14.60μ.

Πρόκειται για το τρίτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η χώρας μας στο Βερολίνο.

Οι δηλώσεις της Παπαχρήστου

«Το πίστευα από τη στιγμή που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, από την ημέρα που πάτησα το πόδι στη Γερμανία, πως είμαι σε θέση να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα. Από το πρώτο άλμα μπήκα για τη μεγάλη επίδοση, δεν φοβήθηκα τον αγώνα. Είχα μεγάλα άλματα, ωστόσο δεν κατάφερα να πετύχω ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Όμως επιβεβαίωσα την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια, στον προπονητή μου, γιατί έκανε το νταμπλ, συγχαρητήρια και στον συναθλητή μου (σ.σ. Τεντόγλου). Ήταν εξαιρετικό και το ένα-δύο των κοριτσιών στο επί κοντώ.

Εύχομαι να χάρισα στους Έλληνες έστω και λίγη αισιοδοξία, καλό κουράγιο στις οικογένειες που θρηνούν. Σήμερα ένιωθα πως μπορώ να κάνω 15.00μ, δεν πειράζει το γυροφέρνω πιστεύω κάποια στιγμή θα βγει. Σίγουρα θα συνεχίσω τους αγώνες στη σεζόν, ωστόσο πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή μου και τον μάνατζέρ μου. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κώστα Παναγόπουλο και να πω ευχαριστώ σε εκείνον και την ομοσπονδία μας, που μας στηρίζουν. Δεν είναι εύκολοι καιροί, όμως, όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

One thought on “Μπράβο Βούλα… Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν η Παπαχρήστου

  1. Μωρε μας κοροιδευετε!!!???????????????Αυτη η βλαμμένη που λεει οτι καλα κανουν οι ανδρες και δερνουν τις γυναικες τους!!!Που θελει τη νομιμοποιηση των οπλων και λεει «ζητω» στη χρυση αυγη;;;;Στο διαολο να παέι κι αυτη και το μεταλιο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook